Marţi,
31.01.2023
Innorat
Acum
0°C

Filmul 'Fata cu un dragon tatuat' a fost interzis in India

Filmul 'Fata cu un dragon tatuat', regizat de David Fincher, a fost interzis spre difuzare în India, informează site-ul The Warp.

Filmul urma să iasă pe ecranele din această ţarăîncepând cu 10 februarie 2012, însă Comisia de cenzori pentru industria cinematografică a decretat că pentru a putea rula în Indiafilmul trebuie să suporte unele modificări. În mod concret, membrii comisiei şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la scenele cu caracter sexual.

Fincher a refuzat să înlăture sau să modifice scenele indicate de comisie. Această decizie a regizorului a fost susţinută de compania Sony Pictures, care se ocupă de distribuţia peliculei.

Filmul 'Fata cu un dragon tatuat' se bazează pe romanul scriitorului suedez Stieg Larsson. În film joacă actori cunoscuţi precum Daniel Craig, Rooney Mara, Stellan Skarsgard, Christopher Plummer sau Robin Wright. În SUA filmul a fost lansat în a doua jumătate a lui decembrie 2011, cu ratingul R, ceea ce înseamnă că persoanele cu vârste sub 17 ani pot vedea filmul doar însoţite de adulţi.

Potrivit BoxOfficeMojo, încasările filmului 'Fata cu un dragon tatuat' se ridică la ora actuală la 184 de milioane de dolari. Bugetul acestui cel mai recent film al lui Fincher a fost se 90 milioane de dolari.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus