Miercuri,
30.11.2022
Cer Senin
Acum
6°C

Pictorita Alina Ionescu verniseaza la Sibiu “Plimbare prin padurea oglinzilor care canta"

Joi, 2 februarie va avea loc vernisajul expoziţei de pictură intitulată “Plimbare prin pădurea oglinzilor care cântă”, realizată de artista Alina Geanina Ionescu.

“În realizarea acestei expoziţii am pornit de la un survol asupra lumii. În catalogul expoziţiei fac şi o transpunere, fiecărei lucrări îi corespunde un costum realizat pe un manechin, pentru că pictura se poate realiza pe orice suport, inclusiv pe suport vestimentar” spune Alina Ionescu.

Pictoriţă şi restauratoare de artă, Alina Ionescu este un nume consacrat în forumul pictorilor sibieni, fiind membră a Filialei Sibiu a Uniunii Artiştilor Plastici din România. Este o pictoriţă prolifică şi abordează cu dezinvoltură genuri şi teme diverse, având totuşi o specială predilecţie pentru nonfigurativ, în care pune accentul pe desfăşurările cromatice bogate, pe rezonanţele şi disonanţele culorii, pe care le valorifică cu discreţie.

Epoziţia va avea loc joi, 2 februarie, de la ora 13:30, în Sala de Expoziţii Temporare a Palatului Brukenthal.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus