Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Spectacolul "Revista Revistelor" al Teatrului "Constantin Tanase" din Bucuresti se joaca la Sibiu

15 artişti îndrăgiţi, de la Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, până la Nae Lăzărescu, Adriana Trandafir, Cristina Stamate, Vasile Muraru, Valentina Fătu, Liliana Mocanu, Cristian Simion, Mirela Boureanu, Alin Gherghişan, Daniela Cristea, Nae Alexandru, Radu Ghencea şi Adrian Enache vor urca marţi, 7 februarie pe scena Casa de Cultură a Sindicatelor, într-un spectacol extrordinar.

Actorii vor aduce la Sibiu spectacolul "Revista Revistelor", care reprezintă o selecţie a celor mai reuşite momente artistice jucate de-a lungul anilor la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" din Bucureşti.

Spectacolul va avea loc marţi, 7 februarie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Preţul unui bilet este de 25 de lei, iar biletele se pot achiziţiona de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus