Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Atrium Cafe gazduieste "Cine esti tu, Mircea Albulescu?"

Teatrul Atrium continuă stagiunea cu spectacolul „Cine eşti tu, Mircea Albulescu?” o seară unică cu şi despre Mircea Albulescu.

Actorul Mircea Albulescu, cu o carieră de aproape jumătate de secol, a jucat în piese de teatru celebre și în filme de succes, pentru care a fost răsplătit cu numeroase distincții, printre care şi "Premiul național pentru întreaga activitate artistică" şi o stea pe Aleea Celebrităţilor, în Piaţa Timpului, din Bucureşti.

„Da, într-adevăr, filmelele sau piesele de teatru sunt o mărturie, dar emoţia vie care se naşte în sala de teatru, nu este comparabilă cu nimic. Repetăm două-trei luni o piesă, ştim totul până în amănunt despre cum ar trebui să meargă, iar într-o seară ne întâlnim cu nişte dânşi care habar n-au cine e în stânga ori în dreapta lor. Ei bine, cum să faci să-i aduni pe toţi ca să simtă la fel, ca să se emoţioneze la fel? Noi, actorii, exact asta reuşim să facem. Nu e nimic mai palpabil decât emoţia. Această emoţie se întoarce către scenă şi o simţim din plin. Această traversare peste rampă a emoţiilor, a noastră către dânşii şi a dânşilor către noi, face ca să se întâmple ceea ce am mai spus eu: „Ce soir, le bon Dieu a descendu" adică „În seara asta, Dumnezeu a coborât peste noi" spune Mircea Albulescu.

Spectacolul va avea loc luni, 13 februarie, de la ora 21:00, în Atrium Cafe. Biletul de intrare este 35 lei.

Foto: antena3.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus