Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Uma Thurman este din nou insarcinata. Pentru a treia oara

Actriţa americană Uma Thurman, în vârstă de 41 de ani, este din nou însărcinată şi va deveni mamă pentru a treia oară, în a doua jumătate a acestui an, a confirmat agentul artistei, în exclusivitate pentru People.

Acesta va fi primul copil al actriţei americane cu actualul ei partener de viaţă, magnatul din lumea finanţelor Arpad Busson.

Uma Thurman mai are doi copii - o fiică, Maya, în vârstă de 13 ani, şi un fiu, Levon, în vârstă de 10 ani - cu fostul ei soţ actorul Ethan Hawke, cu care a fost căsătorită între anii 1998 - 2004. Uma a mai fost căsătorită cu actorul Gary Oldman, între anii 1990 - 1992.

Actriţa are o relaţie cu Arpad Busson, în vârstă de 49 de ani, care a început în 2007. După o scurtă despărţire în 2009, cei doi au hotărât să se împace şi de atunci formează din nou un cuplu.

Uma Thurman este cunoscută pentru roluri precum cele din "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizată la premiile Oscar, "Legături periculoase" şi seria "Kill Bill". Ea urmează să apară în cinci episoade din serialul "Smash", produs şi difuzat de postul NBC.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

sisi

Acum 12 ani

strasnica femeie emana sanatate si stralucire
Raspunde

Lugu Lugu

Acum 12 ani

Sarcina este opera mea, iam puso cand prientenul meu Arpy dormea beat *** ** **
Raspunde

jaco

Acum 12 ani

No\'apai, musai sa faci avort, ca de nu iasa si agramat si betiv!
Raspunde

fifi....fifi

Acum 12 ani

mai arpi buson cum ai ajuna la aceasta finlandeza oare era chemarea singelui de galbejiti ,neam de asiatici veniti calare in europa ,dupa emancipare ati emigrat in america
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus