Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Directorul celui mai important festival de teatru din lume participa vineri seara la “Raluca si Razvan”

 

Jonathan Mills , directorul celui mai important festival de artele spectaolului din lume, Festivalul Internațional de la Edinburgh, va participa vineri seara la emisiunea “Raluca și Răzvan” de la Eveniment TV insoțit de criticul  Octavian Saiu. “Este o onoare pentru noi să întâlnim astfel de oameni și se cuvine să-i mulțumim celui  care a reușit să-i aducă în Sibiu, directorului Teatrului Național Radu Stanca, Constantin Chiriac. Festivalul de Teatru de la Sibiu și Teatrul Radu Stanca ne-au oferit ocazii senzaționale și pe aceasta este una dintre ele. Jonathan Mills  conduce din 2006 un festival cunoscut și recunoscut în întreaga lume drept numarul  unu, un festival care a creat experiențe senzaționale pentru public. Întâlnirea cu el este, deci, pentru noi  unică”, a spus Răzvan Marcu, realizatorul emisiunii “Raluca și Răzvan”.
Împreună cu Jonathan Mills  la emisiune va participa Octavian Saiu – profesor , cercetător, critic de teatru și doctor în studii teatrale și literatura  comparată, unul dintre  oamenii foarte influenți ai  domeniului în România. Emisiunea “Raluca și Răzvan” se difuzează în fiecare seară, de la ora 21.30 la Eveniment Tv.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus