Miercuri,
19.01.2022
Parțial Noros
Acum
-4°C

Priveste inapoi cu manie“- premiera lunii martie la "Radu Stanca“

Teatrul Național „Radu Stanca“ Sibiu și Departamentul de Artă Teatrală din cadrul Universității „Lucian Blaga“ Sibiu prezintă duminică, 18 martie, premiera spectacolului „Privește înapoi cu mânie“.

Ana Mujat și Codruța Vasiu au ales să lucreze împreună cu studenții de la Actorie - anul III și Master - anul I, un text esențial în dramaturgia contemporană „Look back in anger/ Privește înapoi cu mânie“. Recunoscut ca un copil teribil al scenei europene, actorul și dramaturgul John Osborne (1929 – 1994) este unul dintre primii scriitori care au dezbătut rolul post-imperialist al Marii Britanii.

„Privește înapoi cu mânie“ este povestea a patru tineri îndrăgostiți, care încearcă să își găsească locul în societate fără a se pierde unii de alții sau chiar pe ei însuși. Pentru Jimmy Porter (Constantin Podu) nu există nimic mai ucigător decât lipsa de entuziasm și emoție pe care o vede în generația sa, iar furia prin care privește lumea din jur devine fascinantă pentru Alison (Mihaela Săndulescu), soția sa, și Cliff (Claudiu Fălămaș), colegul lor de apartament. Întreaga lor existență urmează să fie zdruncinată când prietena din copilărie a lui Alison, Helena (Alexandra Ceaca), descoperă alienarea în care trăiesc cei trei.

Spectacolul va avea loc duminică, 18 martie, de la ora 21.00, la Studioul CAVAS din cadrul Facultății de Litere și Arte. Prețul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus