Joi,
18.04.2024
Ploi Scurte
Acum
4°C

Catalin Vulc demisioneaza dupa esecul cu Timisoara

Antrenorul principal al echipei de baschet CSU Atlassib Sibiu și-a depus astăzi demisia în fața Consiliului de Administrație al clubului. „În urma rezultatelor nesatisfăcătoare din ultimul timp, antrenorul Cătălin Vulc a anunțat Consiliul de Administrație al CSU că se retrage din funcția de antrenor principal, funcție în care a fost desemnat de CA în momentul demisiei fostului antrenor Audrius Prakuraitis”, anunță CA al CSU Sibiu într-un comunicat de presă. Echipa va fi condusă de pe bancă în ultimele două partide din campionat de secundul Cristian Crăciun supervizat de Mihai Sanislav, membru în Consiliul de Administrație al clubului. „Consiliul de Administraţie şi conducerea executivă a C.S.U. Sibiu precum şi conducerea tehnică a echipei de baschet masculin C.S.U. Atlassib Sibiu îşi asumă întreaga responsabilitate în situaţia în care obiectivul competiţional stabilit pentru această ediţie de campionat, accederea în playoff, nu va fi îndeplinit şi se obligă să identifice măsurile şi acţiunile care să aibă ca efect îmbunătăţirea rezultatelor echipei în viitoarea ediţie de campionat”, se mai arată în comunicat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

3 comentarii

ctc

Acum 12 ani

Si ghiciti cine o sa vina antrenor interimar pana sezonul viitor? sti ala de respira greu era tasu\' ma..
Raspunde

mihai

Acum 12 ani

si cat mai e pana sezonu viitor? 2 etape? ma bucur ca s-a ajuns aici, ca o sa existe un precedent.
Raspunde

Victor!

Acum 12 ani

EBU, lasa-ne!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus