Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Dinamovistii se incurajeaza intre ei inainte de semifinala cu Gaz Metan: "Trebuie sa ne revenim, vrem in finala"

Joi, de la ora 20.00, Gaz Metan Mediaș întâlnește, în prima manșă a semifinalelor Cupei României- Timișoreana, formația Dinamo București.

Adrian Scarlatache și Cosmin Matei au prefațat, în cadrul unei conferințe de presă, partida Dinamo - Gaz Metan Medias. Declarațiile celor doi dinamoviști au ca punct comun nevoia „câinilor” de a câștiga cu Gaz Metan, victorie ce ar putea să le crească moralul în vederea meciurilor din Liga I.

Adrian Scarlatache a dezvăluit țelul dinamoviștilor, unul pe care toată lumea îl anticipa: accederea în finala Cupei. „Ne dorim să ajungem în finala Cupei, întâlnim un adversar foarte dificil, i-am simțit și în primul meci din acest an. Atunci am avut avantajul că Gazul a jucat în zece oameni. Au fost două săptămâni foarte grele pentru noi. Acum trebuie să ne revenim. Noi ne gândim și la campionat, suntem pe locul doi, deocamdată nu e nimic pierdut(…)Numai noi putem să scoatem echipa, numai noi am adus-o aici, noi am adus-o și pe primul loc. Eu zic că avem această putere. Important e să câstigăm. Suntem realisti, stim că am gresit, cu toții suntem vinovați, dar cu toții putem să trecem peste asta. Cum am stat patru luni pe primul loc, eu zic că putem reveni pe primul loc. Mai bine că adversarii nu ne dau sanse. E mai bine pentru noi să nu ne mai ia așa în seamă, să ne considere outsideri”, a declarat Scarlatache, pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

O necalificare ar fi un dezastru

Cosmin Matei consideră că o eventuală necalificare în finala Cupei ar fi un eșec. „Eu zic că va fi un avantaj faptul că vom juca acasă și vor fi suporterii alături de noi. Chiar cred că fanii vor fi alături de echipa. Este un meci foarte important, probabil cel mai important în acest moment. Important e ca cei care vin la stadion să susțină echipa. Că sunt doar 300 de spartani, dar să susțină echipa, să simțim că sunt alături de noi. Pentru noi ar fi un dezastru o necalificare, nu stiu ce ar însemna pentru Liviu Ciobotariu, dar pentru noi ar fi un dezastru. Ce se întamplă acum e și așa destul de dificil și nu vreau să-mi imaginez ce se va întampla dacă nu ne calificăm în finala Cupei Romaniei”, a spus Cosmin Matei.

Primul act al semifinalei se va disputa pe terenul „câinilor”, care au și pus în vânzare tichetele de intrare la meci la toate casieriile stadionului din strada „Ștefan cel Mare”. Astfel, cel mai ieftin bilet, de la peluzele I, II și „Cătălin Hîldan”, va costa cinci lei. Biletele la tribuna II, I sau „0” vor costa 10, 20 și respective 40 de lei. Fanii cu dare de mână pot să achiziționeze un bilet la tribuna VIP, al cărui preț este 80 de lei.

În campionat, dinamoviștii au câștigat de două ori în fața medieșenilor, 5-0 la Mediaș și 2-0 în București, pe „Național Arena”. În ambele partide, Gaz Metan a avut un fotbalist eliminat, de fiecare dată același, pe Radu Zaharia.

Semifinala Dinamo - Gaz Metan va fi transmisă de canalul Sport.ro

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus