Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Johannis, Ciolan si Vescan la "Servus Sibiu"

 

Primarul  Klaus Johannis, proaspăt întors dintr-un concediu de odihnă vine la Antena 1 Sibiu, duminică la ora 12, la emisiunea ”Servus Sibiu”. Deși preferă o viață discretă, omul  de afaceri, Ioan Ciolan a acceptat invitația de a  participa la  emisiunea de divertisment realizată de  Nicolle. Un alt oaspete notabilvine de la Mediaș. Este  vorba de Mircea Vescan. Un om pe care îl vedem foarte rar  la televizor, dar care are multe de spus.  El este  proprietarul unuia dintre cele mai scumpe tablouri românești: ”Car cu boi” al pictorului Nicolae Grigorescu. Muzica românească autentică este adusă în emisiune de  renumitul instrumentist, Adrian Neamțu.  El  vine la ”Servus Sibiu!” împreună cu soția sa, Bianca. 
Tot duminică, Miraje Travel și Antena 1 Sibiu lansează un concurs unic cu un premiu pe măsură: o vacanță de neuitat la  Disneyland! Emisiunea “Servus, Sibiu!” se difuzează în direct, în fiecare duminică, la Antena 1 Sibiu, începand cu ora 12.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

Platitor de taxe si impozite - Sibiu

Acum 12 ani

Intrebati-l pe Iohanis cand are de gand sa-i puna la punct pe cei de la Gaz. Toata ziua lasa gropi in Sibiu. Cand au de gand sa le astupe. Sa vina pe Aleea Rosiorilor, Aleea Calarasilor, str. Cernei, Str. Hipodromului etc. Ne-am saturat de EOn. Cand le da autorizatie de spargere sa le dea si termen 10 zile sa astupe. Nu este de conceput asa ceva!!!!!!!
Raspunde

bau-bau

Acum 12 ani

Johannis la Ciolan, servus!
Raspunde

aleea steaza

Acum 12 ani

aleea steaza va intreaba domnule primar cand aveti de gand sa o reparati ( daca o mai reparati ) deoarece la intrare dinspre interex , s-a format un sant antitanc ! iar unul dintre locatari de abia intra pe strada dat fiind ca masina are garda la sol f. joasa ! de cratere nu mai pomenesc ...
Raspunde

un sas

Acum 12 ani

le repara saseste haideti pe genistilor si vedeti cum a reparat gropile a bagat asfalt frezat de pe alte str daca asta ii cel mai bun primar din rum apoi ii vai de capul nostru
Raspunde

mosu

Acum 11 ani

IOHANNIS GUT , NELUTU CIOLAN BUN ,VESCAN LA FEL DE BUM //ultimi doi conduc cu brio firmele propri ce se remarca prin munca asidua iar primarul nostru se remarca prin competenta ,asa a ajuns Sibiul sa straluceasca //uni carcotasi nu sant in asentimentul majoritati ,asta e
Raspunde

mosule

Acum 11 ani

mosule, esti cam agramat. du-te si canta la alte mese.
Raspunde

presescan

Acum 11 ani

incepe campania electorala. pocaitul presecan iese la atac cu artileria grea :))
Raspunde

un sas

Acum 11 ani

mosu unde locuiesati pe str bilea dute prin cartiere sa cum stau gunoaiele si gropile in rest sa auzim de bine
Raspunde

pentru mosu

Acum 11 ani

Poate straluceste primarul tau ca Sibiul nu.Dar o sa-i treaca luciul si poleiala si o sa-i veden adevarata fata
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus