Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
17°C

"Profesorul", un altfel de Cristi Pustai

Antrenorul formației Gaz Metan Mediaș, Cristian Pustai, a participat, în această dimineață, la proiectul „Școala altfel”, desfășurat în Școala Națională de Gaz din Mediaș.

Pustai a ales, acum câțiva ani, meseria de antrenor în detrimentul celei de profesor, dar, astăzi, pentru puțin timp a revenit în mijlocul elevilor. Emoțiile și întrebările legate de fotbal nu au întârziat să apară. „Revenirea în mijlocul elevilor a fost cu emoții. Într-un amfiteatru plin, m-am simțit bine. E frumos la școală, e liniștitor. Elevii au fost interesați, dar cred că cele mai multe întrebări au fost legate tot de fotbal. La supărări te gândești că la catedră era mai liniștitor, dar deocamdată am început un drum, am renunțat la post și chiar dacă aș spune că mă întorc la catedră, în învățământ posturile sunt și ele greu de obținut. Chiar dacă situația din învățământ este grea, nu sunt posturi”, a declarat Cristi Pustai.

Întrebat unde se vede peste cinci sau zece ani, profesorul-antrenor Pustai a spus că nu poate să predicționeze cu exactitate, dar că și-ar dori să fie sănătos și să continuie meseria de antrenor. Nu sunt un vizionar, nu știu unde mă văd peste două luni, apăi peste zece ani. În cinci ani, m-aș vedea încă antrenând, dar în zece ani… aș vrea să fiu sănătos”, a concluzionat Cristi Pustai

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus