Marţi,
04.10.2022
Ploi Scurte
Acum
8°C

BERD anunta licitatia pentru reabilitarea a 39 de strazi in Medias

În data de 2 aprilie 2012, pe site-ul propriu, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare a publicat anunţul pentru depunera ofertelor din partea contractanţilor interesaţi în cadrul proiectului de reabilitare a străzilor şi a infrastructurii de apă-canal în Municipiul Mediaş şi satul aparţinător Ighişul Nou. Lucrările sunt finanţate prin contractul de împrumut al administrației medieșene semnat cu BERD.

Contractul care va fi semnat cu câştigătorul licitaţiei va cuprinde reabilitarea a 39 străzi din Mediaş, însumând aproximativ 12 km, in majoritatea străzilor fiind inclusă şi reabilitarea infrastructurii de apă şi canalizare.

Termenul de depunere a ofertelor este data de 29 mai 2012, ora 10.00, la sediul primăriei iar în aceeaşi zi la ora 13.00 se vor deschide ofertele.

Documentaţia de licitaţie pentru Ighişu Nou se află în evaluare la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare urmând ca invitaţia pentru depunerea ofertelor să fie lansată în scurt timp.

Precizăm faptul că, în cursul zilei de astăzi se va publica pe site-ul primăriei invitaţia pentru depunera ofertelor pentru reabilitarea străzilor din municipiul Mediaş.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus