Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Prefectul Racuciu si-a anuntat candidatura la locale. Unde?

Opt prefecţi şi-au anunţat intenţia de a candida la alegerile locale din luna iunie, a anunţat ministrul de Interne Gabriel Berca. Este vorba despre prefecţii din Teleorman, Satu Mare, Mureş, Prahova, Vrancea, Bacău, Giurgiu şi Sibiu, potrivit Antena3.ro. Prefectul Sibiului, Horaţu Răcuciu poate candida din partea PDL la trei posibile funcţii: Primăria Sibiu, Consiliul Judeţean şi Primăria Sălişte. 

Ministrul le-a cerut prefecţilor să propună oameni serioşi care să poată organiza alegerile în condiţii optime. "Avem opt prefecţi ce şi-au exprimat dorinţa să candideze. (...)Eu am cerut un singur lucru, având în vedere că vin sărbătorile de Paşte: să asigurăm stabilitatea celor opt prefecturi în această perioadă", a spus Berca. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

Ionel

Acum 11 ani

Hai la Primaria Saliste si da-l jos odata pe Banciu
Raspunde

ionel

Acum 11 ani

La primarie sau la consiliul judetean pentru ca e un om deosebit,tanar,muncitor si care ar poate face multe lucruri pentru sibiu iar sibiul are nevoie de o schimbare
Raspunde

edi355

Acum 11 ani

Va urez succes in alegeri Domnu Racuciu
Raspunde

Laura

Acum 11 ani

Oameni bine motivati si capabili ca Racuciu vor aduce numai beneficii comunității pt care lucrează. Sa speram ca cei care votează vor tine cont de valorile cu adevărat importante si nu se vor lăsa influentati de scandalurile politice si strategiile josnice ce se regăsesc in presa in ultima perioada. Din păcate mulți cad in aceasta capcana si mulți votează sub aceasta influența.
Raspunde

ion

Acum 11 ani

Asta la ora asta nici nu stie pe ce lume traieste.
Raspunde

io

Acum 11 ani

De ce nu candideaza direct Domnariu, transparent fara interpusi?
Raspunde

cepone

Acum 11 ani

@ 4. Laura : Si cum sa nu voteze lumea sub influenta mass media? Peste tot in jurul meu vad doar oameni care sunt fanii telenovelelor Diaconesti. Daca e ceva ce nu pot suporta in tara asta e cum se lasa oamenii prostiti de Dan D cu al sau Partid al Poporului. Si atunci cum sa astept ca lumea sa vada valorile si sa nu se lase influentata?
Raspunde

Marinela

Acum 11 ani

E un om deosebit,tanar,muncitor si care ar poate face multe lucruri pentru sibiu.
Raspunde

mema

Acum 11 ani

Horatiu ca persoana e ok, dar s-a bagat in trupa hotilor si....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus