Miercuri,
29.11.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

Trei spectacole ale Companiei Become pe scena sibiana

În aprilie, Teatrul Become aduce pe scena sibiană trei spectacole deosebite, de la teatrul pentru copii, până la spectacole de improvizaţie.

Tot în aprilie, trupa Become va prezenta la International Next Wave Festival Valleyfield (Quebec) spectacolul “Razboi sa fie!!!”.

“Actori şi muzicieni pleacă în turneu în Canada. Este o invitaţie a unei echipe la fel de tinere, studenţi ai College de Valleyfield (Quebec). “Război să fie!” este un spectacol care deja a primit câteva invitaţii pentru 2012 la festivaluri, atât în ţară cât şi în străinătate. Ne onorează o astfel de invitaţie tocmai în Canada. Sperăm să reuşim să strângem fondurile necesare deplasării. În România toată lumea zice “să sprijinim tinerii” şi din păcate doar foarte puţini sunt cei care cu adevărat o fac”, apune Cătălin Grigoraş, actor şi director al Companiei de Teatru Become.

Programul lunii aprilie:

Vineri, 6 aprilie, de la ora 17:00, la Teatrul Gong, – „Texte ... Monser” – spectacol de teatru – anul Caragiale

Joi, 12 aprilie, de la ora 19:00, la Centru de Tineret Sibiu, str. Nicolae Teclu, nr. 41, “O aventură galantă” – one man show susţinut de Adrian Grigoraş

Luni, 16 aprilie – duminică, 22 aprilie– turneu în Canada cu spectacolul “Razboi sa fie!”

Joi, 26 aprilie, la Centru de Tineret Sibiu, str. Nicolae Teclu, nr. 41– “Improholics Show – un spectacol de improvizaţie”

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus