Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Jandarmii pun oameni la biserici

În noaptea de Înviere puteți să stați puțin mai liniștiți căci șansele hoților să plece cu portofelul dumneavoastră se micesc considerabil. Inspectoratul Județean de Jandarmi vine să completeze cei peste 800 de polițiști ce vor lucra în perioada sărbătorilor cu patrule ce vor asigura ordinea publică în apropierea bisericilor. 12 lăcașuri de cult din Sibiu, mânăstirile din Orlat și Cârțișoara, 2 biserici din Avrig, 3 din Săliște, bisericile din Sibiel, Fântânele, Gura Râului și Porumbacu de Jos și schitul din Păltiniș vor avea patrule de jandarmi. Peste 30 de jandarmi vor patrula atât cu mașinile cât și pe jos pentru a asigura un climat de normalitate. „Cu prilejul procesiunii religioase cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti, care se va desfăşura duminică 15.04.2012 între orele 14.00-15.00, aproximativ 10 jandarmi vor asigura atât măsurile de ordine şi siguranţă publică, cât şi însoţirea coloanei de credincioşi pe traseul: Catedrala Mitropoliei, Piaţa Mare. Acţiunea jandarmilor se va concentra pe îndrumarea cetăţenilor, prevenirea şi aplanarea unor conflicte, protejarea persoanelor vârstnice şi menţinerea ordinii în raport cu solemnitatea evenimentului”, spun reprezentanții IJJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

sibian

Acum 11 ani

Multumim Jandarmeriei Romane. Bisericile sunt incoltite de hoti si cersetori.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus