Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Dupa 0-3 cu "U" Cluj, Gazul intra in lupta pentru evitarea retrogradarii

Medieșenii de la Gaz Metan au pierdut, aseară, în deplasare, scor 0-3, partida cu „U” Cluj. Golurile „șepcilor roșii” au fost marcate de Boștină, Grozav și Drăghici.

Clujenii au dominat jocul, astfel că primele ocazii ale Gazului au venit abia în repriza secundă, când scorul era deja 2-0 pentru „U”. Însă, Roman, Avram și Frăsinescu au fost blocați perfect de defensiva gazdelor. Formației din Cluj i s-a anulat eronat un gol, marcat de Grozav, pe motiv de ofsaid. Totuși, echipa antrenorului-jucător Claudiu Niculescu a punctat și pentru a treia oară, prin Drăghici, în minutul 89.

Voința Sibiu – Gaz Metan 0-2, ultima victorie a medieșenilor

Gaz Metan nu a mai învins de cinci etape, atunci când se impunea în derby-ul județului Sibiu, pe terenul Voinței, cu 2-0. Aflată la doar un punct de Concordia Chiajna, formație clasată pe locul 15, Gazul se afundă în zona retrogradării. De altfel, tehnicianul Cristi Pustai a evidențiat, după meciul cu „U” Cluj, faptul că Gazul se luptă pentru evitarea retrogradării. „Normal că sunt supărat, sunt supărat pentru perspectiva noastră sumbră, pentru jocul slab şi pentru lotul nostru subţire. Nu este vorba despre lipsa de motivaţie, dar sunt jucători care au evoluat cu probleme serioase de sănătate, având contuzii. Trebuie să fim atenţi de acum, pentru că ne aflăm în pragul retrogradării”, a declarat Pustai.

Antrenorul a identificat și cauzele pentru situația actual a formației sale în Liga I. „Am jucat pe trei fronturi, am avut şi ghinionul să-l pierdem pe Bud. Nu e uşor. Trebuie să strângem rândurile şi să ne mobilizăm”, a mai spus Cristi Pustai.

Echipele din Mediaș și Sibiu se au strâns 28 de puncte, Gazul ocupând locul 12, iar Voința locul 13.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus