Marţi,
26.10.2021
Cer Senin
Acum
-3°C

Multescu: "Nu am vazut agresivitate ca la Sibiu: pumni in cap, coate in gura, lovituri de K1"

Petrolul a scos un punct în jocul de pe „Municipal” cu Voința Sibiu, dar antrenorul principal al oaspeților, Gheorghe Mulțescu, nu a părut deloc mulțumit de evoluția jucătorilor săi.

Tehnicianul a declarat după meci că nu a înțeles multe lucruri din partea secundă a meciului și i-a acuzat pe sibieni de loviri cu pumnul, piciorul, de împingeri premeditate ori de procedee de K1. Spre finalul conferinței de presă, Mulțescu a revenit la sentimente mai bune și s-a arătat mulțumit de egalul cu sibienii. „Repriza a doua a fost o nebunie, multe lucruri nu le-am înțeles, dar… Am constatat că banca noastră este cam șubredă și nu știu pe cine mă pot baza. La 1-1 și cu om în plus, nu am știut să materializăm avantajul și am și ratat niște acțiuni. Unele din cauza impreciziei noastre, iar altele din cauza unei agresivități pe care nu am văzut-o nicăieri în Liga I, așa cum e aici. Pumni în cap, coate în gură, tălpi de toate felurile, cred că dacă erau încă cinci roșii… exagerez puțin, dar nu se poate! La fiecare fază e împins jucătorul, e lovit. Vârfurile noastre fugeau, la pauză spuneau <>. Dacă era în spate, era deja lejer, era doar o pișcătură, dar ce să facă și arbitrul, a arbitrat excelent. Nu putea și el, a dat un roșu, care a fost clar, a fost după o lovitură de K1. Nu mai e fotbal acesta, e bătaie, ne întoarcem în epoca de piatră! Nu am văzut meciul din tur, eu vorbesc pentru acest meci, dacă vreți să atacăm meciul din tur, atacați-l cu altcineva, nu cu mine, că eu nu am fost”, a spus Mulțescu.

În aceeași categorie a luptelor de K1 a fost catalogată și intrarea propriului jucător, Bogdan Străuț, care vedea al doilea galben și era eliminat după un fault dur asupra lui Iulian Popa, la mijlocul terenului. „Foarte inexplicabilă a fost și intrarea lui Străuț. Incredibil, la mijlocul terenului, la 60 de metri de poarta noastră. De aceea spun, că nu am înțeles multe lucruri în repriza a doua. Nu știu cât de mult ne ajută punctul de aici, dar ne ajută, e un punct la adevăr, adversarul pierde două, mai adăugăm un punct. Eu zic că e un punct bun,decât nimic. Am și zis înainte de meci că un punct e bun”, a declarat Gigi Mulțescu.

Nemulțumit de evoluția elevilor săi

Ca și Voința, și Petrolul Ploiești se află în zona nisipurilor mișcătoare. Ploieștenii vor să salveze un sezon slab pe ultima sută de metri. „Pentru noi au început cele mai grele meciuri, cele de șase puncte, care se joacă și cu inima, nu numai cu piciorul și cu capul. Sunt implicații foarte mari, adică rămânerea în prima ligă. Aici se joacă pentru pâine, nu pentru cozonac, cum se joacă sus(n.r. – partea superioară a clasamentului), și de aici, sigur că spectacolul dispare pe alocuri, uneori chiar de tot, pentru că echipele sunt interesate să acumuleze puncte, asta e cel mai important. Eu am fost în cunoștință de cauză ce joacă Sibiul și cum trebuie să jucăm, le-am spus jucătorilor. Din păcate, nu au reușit tot timpul să facă ceea ce discutasem. Am ratat în primele zece minute trei contraatacuri, fie din cauza lipsei de precizie a ultimei pase sau a ultimei execuții, alta era soarta jocului dacă marcau Oprița, Hamza sau Zerka. Eu zic că am primit gol contra jocului și din cauza greșelilor noastre în lanț. Apoi am reacționat bine, ca joc și pe tabela de marcaj, păcat că nu am materializat până la finalul primei reprize avantajul”, a mai spus Mulțescu.

După 1-1 la Sibiu, Voința rămâne pe locul 13, cu 29 de puncte, iar Petrolul ocupă locul 15, cu 27 de puncte.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus