Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Pesedistii din Cisnadie s-au inverzit: "Cindrea, tradator"

Social-democrații din Cisnădie, înlăturați de la conducerea organizației în urma aducerii viceprimarul Gheorghe Huja drept candidat al USL la primăria din localitate, au decis să participe la alegerile din iunie pe listele Uniunii Ecologiste din România. Într-un comunicat de presă emis după ședința de ieri, fostul președinte al PSD Cisnădie, Cornel Vintilă, anunță faptul că va candida pentru funcția de primar al Cisnădiei, din partea UER. ”Astăzi este cea mai tristă zi pentru  pesediștii din Cisnădie. Trădați și vânduți de propriul conducător, Cindrea Ioan, pesediștii cisnădieni sunt hotărâți să nu-și vândă sufletul și onoarea , chiar dacă sunt fortați să ia decizii dureroase pentru partidul căruia i-au fost devotați”, se arată în comunicatul amintit.
Totodată, noii ecoligiști au lansat un apel public prin care nici Ioan Cindrea, președintele organizației județene a PSD, să nu fie susținut pentru funcția de președinte al CJ Sibiu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Ionel

Acum 11 ani

Ati putea sa muscati unii din altii, nu mar deranja deloc, chiar m-as bucura
Raspunde

pesedist cisnadian

Acum 11 ani

nu se musca pesdistii intre ei la cisnadie si cei din condicere, de la Sibiu au muscat din bucata de cascaval pusa momeala de cei care pina nu de mult erau la putere (in PDL ) si ca domnul Cindrea zicea ca nici macar nui cunoaste , acesta domn nu poate uita un singur lucru gustul casacavalului UE ((((euro)))
Raspunde

unu

Acum 11 ani

mare porc este cindrea
Raspunde

ptr unu

Acum 11 ani

ce taran esti! de fapt doar atat te duce capul.
Raspunde

Jollie

Acum 11 ani

hat :)) hat:))) uite adunatura cum se risipeste :)))))))
Raspunde

Olga

Acum 11 ani

Macar ecologistilor le pasa de mediul inconjurator (in care toti traim).... Dar PSD-ului..doar ca portofelele lor sa fie groase!!
Raspunde

SIBIANU

Acum 11 ani

MULTI DIN CEI CARE COMENTATI TREBUIE SA VA TRATATI LA CAP . SUNTETI GRAV BOLNAVI. REPEDE MARGETI LA DOCTOR .NUMAI STATI SA SCRIETI MERGETI LA DOCTORI SA VA TRATEZE CA NU AVETI ALTA SANSA
Raspunde

@ 7 sibianu

Acum 11 ani

Destept ca/ ca /tul are studi medicale la sc. lui bula de ai trimite pe toti la doctor Prostul tot prost ramane !
Raspunde

csnadian verde

Acum 11 ani

toti cei care tineti cu Cindrea sa mergeti la doctor ,daca nu gasiti un doctor va fac eu o programare la Dr Ciomu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus