Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Peste 1.000 de oferte la "Bursa generala a locurilor de munca"

„Bursa generală a locurilor de muncă” , care se va desfăşura vineri, 27 aprilie, oferă posibilitatea celor aflaţi în căutarea unui post vacant, să aleagă dintr-un număr de 1.110 oferte.

Acţiunea este organizată de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu şi are loc concomitent în patru locaţii din judeţ: Sibiu (la Sala Sporturilor Transilvania), Mediaş, Avrig şi Agnita (la sediile agenţiilor locale), începând cu ora 9:00.

„Această măsură activă pentru prevenirea şi combaterea şomajului este deschisă tuturor celor care nu au un loc de muncă, participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă fiind gratuită”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Cele mai multe locuri de muncă - 928 sunt pentru persoanele fără studii superioare (tehnician electronică, operator confecţioner, operator montaj linii automate, operator call-center, asistent relaţii publice şi comunicare, dulgher, zidar, muncitori necalificaţi, reprezentanţi servicii clienţi). Restul de 182 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare (inginer producţie, inginer de sistem software, inginer mecanic, inginer electronist, inginer căi ferate drumuri şi poduri, programator, medic, expert contabil).

La „Bursa generală a locurilor de muncă” vor participa şi consilieri EURES din Germania, Suedia şi Ungaria, care vor prezenta condiţiile şi oferte de muncă din ţările pe care le reprezintă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus