Sâmbătă,
16.10.2021
Light Intensity Drizzle
Acum
9°C

Sibienii tin cu Mioveni in jocul cu Petrolul. Pelici: Ramanerea in Liga I nu mai depinde doar de noi

În luptă directă cu Voința Sibiu, Petrolul Ploiești joacă în acest moment meciul din etapa a 28-a, pe teren propriu, cu CS Mioveni. Petrolul conduce cu 2-0, înainte cu o jumătate de oră până la fluierul final. Petroliștii, care au scos un punct pe „Municipalul” sibian în etapa trecută, scor 1-1, joacă în inferioritate numerică.

Antrenorul Voinței, Alex Pelici, a declarat, astăzi, că va ține cu CS Mioveni și că rămânerea în prima ligă nu mai depinde doar de „alb-verzi”. „Da, o să ținem cu Mioveniul, pentru că suntem în luptă directă cu Petrolul, cu Tg. Mureș și ne dorim cu ardoare să reușim să ne îndeplinim obiectivul, dar, din păcate, nu mai depinde numai de noi, ci și de rezultatele celorlalte echipe”, a spus Alexandru Pelici.

Dacă Petrolul învinge în această seară va urca pe locul 15, cu 30 de puncte, iar sibienii vor coborî pe poziția a 16-a, cu 29 de puncte.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus