Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

George Clooney strange 12 milioane de dolari pentru campania electorala a lui Barack Obama

 

George Clooney organizează un dineu cu scopul de a strânge fonduri pentru campania de realegere a lui Barack Obama, pe 10 mai, la reşedinţa sa din Studio City, Los Angeles, preconizând să adune în acest scop 12 milioane de dolari. Potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter, mai multe vedete şi numeroşi executivi de la Hollywood - circa 140 de persoane - au plătit câte 40.000 de dolari pentru a participa la acest dineu cu Clooney şi Obama, informează Mediafax.
În cadrul acestei campanii organizate de Clooney sunt aşteptate şi donaţii care se pot ridica la un total de 6 milioane de dolari, informează accesshollywood.com. Astfel, în total, Clooney ar putea strânge circa 12 milioane de dolari pentru campania preşedintelui american Barack Obama. Alegerile prezidenţiale din SUA vor avea loc pe 6 noiembrie.
George Clooney şi-a câştigat renumele ca actor, producător, producător executiv, scenarist şi regizor. Fiul unui jurnalist, George Clooney este un partizan foarte activ al Primului Amendament şi, totodată, un activist dedicat cauzelor umanitare. În loc să-şi limiteze acţiunile devenind politician, George Clooney spune că preferă actele caritabile, care includ şi campaniile care au scopul de a atrage atenţia comunităţii internaţionale asupra unor cauze sociale şi politice, de exemplu, referendumul istoric organizat recent în Sudan prin care provincia din sudul acestei ţări, cu o populaţie majoritar creştină, a devenit un stat independent.
Foto: Mediafax

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus