Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Nicoara: "banii nu sunt un motiv"

Situația financiară delicată a celui mai bogat club din baschetul românesc, Gaz Metan Mediaș, nu și-a pus amprenta asupra jocului echipei. Cel puțin așa susține cel mai bun jucător român al echipei ce a terminat sezonul regulat pe prima poziție. Titus Nicoară a recunoscut, pentru totalbaschet.ro, problemele financiare cu care se confruntă echipa, însă susține că neplata salariilor la timp nu este un motiv ca echipa să nu dea totul pe teren. Jucătorii Gazului nu și-au primit salariile pe ultimele două luni. „Orice jucător dorește să își primească banii la timp. Nu cred că este un motiv pentru care să nu dăm totul pe teren, să nu luptăm”, a declarat Nicoară. Cât despre semifinala de foc cu Asesoft, Nicoară pune totul pe seama inspirației de moment a jucătorilor. „Meciul I puteam să îl câștigăm, am avut ultima aruncare, ce nu a intrat dar ei au fost mai inspirați în momentele cheie ale meciurilor”, mai spune Nicoară. Gaz Metan joacă în această seară, de la ora 20, meciul 3 al semifinalei cu Asesoft Ploiești. Prahovenii conduc cu 2-0 iar orice meci câștigat din următoarele trei le asigură calificarea în finală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus