Sâmbătă,
24.10.2020
Innorat
Acum
9°C

Un criminalist a realizat reconstructia faciala a copilului gasit mort in aprilie la marginea Sibiului

05 Mai 2012 23:33

Un artist criminalist din Bihor a realizat reconstrucţia facială a băiatului găsti mort în aprilie pe un teren viran de lângă calea ferată dintr-un cartier mărginaş al Sibiului, poliţiştii încercând acum să stabilească identitatea copilului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Luciana Balteş, identitatea copilului găsit mort în aprilie pe un teren viran situat lângă calea ferată dintr-un cartier mărginaş al Sibiului nu a fost deocamdată stabilită.

"Nu au fost identificate elemente din care să rezulte că moartea a fost violentă. Nu s-a putut stabili cauza decesului, urmând să fie efectuate două examene, respectiv toxicologic şi histopatologic. Până în acest moment, identitatea acestui copil nu a fost stabilită", a spus Balteş.

Ea a afirmat că un artist criminalist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Bihor a realizat reconstrucţia facială a copilului, care are ten alb, corpolenţă normală, înălţime de 100 de centimetri, vârsta aproximativă între trei şi cinci ani, păr blond, fir drept, tuns scurt, dantură completă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, declara, în 27 aprilie, că băiatul a fost găsit de către o femeie, pe un teren viran situat între şosea şi calea ferată dintr-un cartier mărginaş al municipiului Sibiu.

"A fost identificat cadavrul unui băiat în vârstă de aproximativ patru-cinci ani, acoperit până la gât cu un sac de gunoi de culoare neagră. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Clinic Judeţean de Medicină Legală Sibiu, iar în urma necropsiei nu au fost identificate elemente din care să rezulte că moartea a fost violentă", spunea Luciana Balteş.

Potrivit acesteia, copilul era îmbrăcat cu o bluză cu mâneci lungi, cu dungi orizontale de culoare albastru, alb, galben şi portocaliu, o bluză cu mânecă lungă de culoare crem, un hanorac albastru, fără mâneci, colanţi de culoare bleumarin cu dungi orizontale de culoare gri dechis, lenjerie intimă de culoare roz. Lângă cadavrul băiatului au mai fost identificate o pereche de chiloţi de culoare portocalie şi o cămaşă de damă mărimea 46, în carouri alb cu negru.

Luciana Balteş declara că în baza de date a Poliţiei nu există vreun copil declarat dispărut care să aibă semnalmentele celui găsit mort în zona căii ferate în municipiul Sibiu

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus