Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Mediesenii au "ars gazul" in Moldova. FC Vaslui – Gaz Metan: 4-0

În meciul din etapa XXX-a a Ligii I, dintre FC Vaslui și Gaz Metan Mediaș, din această seară, a jucat doar o echipă, cea gazdă.

Întâlnirea s-a terminat cu scorul de 4-0 pentru vasluieni, care au dominat jocul de la un capăt la celălalt. Cu o echipăa Mediașului ca și inexistentă, deși jucătorii lui Pustai s-au aflat pe terenul din Moldova, FC Vaslui s-a distrat și continuă lupta pentru titlu cu CF Cluj. Echipa patronată de Adrian Porumboiu a a deschis scorul prin Adailton(17) cu un șut cu stângul de la 25 de metri la colțul lung. Temwanjera a marcat un hat-trick în minutele 24, 48 și 64. Atacantul a marcat din toate pozițiile în care a avut șansa să o facă și, de fiecare dată, a ales un procedeu diferit. Dacă la golul din minutul 24 a reluat în plasă din apropiere, golul doi l-a marcat cu un șut violent, cu stângul, la colțul lung, din 14 metri, după o pasă cu genunchiul a lui Wesley. Temwanjera a punctat pentru 4-0 printr-un gol cu capul.

Medieșenii au avut două șanse de a marca, una în fiecare repriză. La 2-0 pentru gazed, Vitinho trimitea mult peste din cinci metri, ca mai apoi, în minutul 70, Ciprian Petre a încercat să îl surprindă pe portarul advers cu un șut de la 25 de metri. Borjan a respins inițial în bară, după care a prins cu siguranță mingea.

Vaslui putea să marcheze în ultimele minute și golul cinci, dar Wesley a ratat incredibil, cu poarta goală, după o combinație de senzație cu un coechipier în careul Gazului.

Gaz Metan Mediaș rămâne pe locul 11, cu 37 de puncte.

Echipe de start:

FC Vaslui: Borjan - Milanov, M. Constantin, Farkas, Hugo Luz - N'Doye, R. Costin - Adailton, Wesley, L. Sînmărtean - Temwanjera

Antrenor: Augusto Inacio

Rezerve: C. Straton, Ad. Gheorghiu, Yero Bello, Anderson, N. Stanciu, Buhăescu, Gladstone

Gaz Metan: Pleşca - Frăsinescu, Fl. Lazăr, Muth, Ciucă - Breeveld, Bozeşan - C. Petre, Vitinho, C. Gheorghe - D. Roman

Antrenor: Cristi Pustai

Rezerve: Buchta, R. Zaharia, Hlinca, Dudiţă, Fl. Bratu, Liţu, Tahar

Arbitru: R. Petrescu. Asistenţi: V. Urzică, B. Gheorghe

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus