Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Conferinta internationala pe tema “Stiinte agroalimenatre- procese si tehnologii" la ULBS

Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului (ŞAIAPM) aniversează 20 de ani, iar cu acest prilej a organizat la Sibiu Conferinţa Internaţională “Agro-Food Sciences Processes and Technologies”, la care se vor discuta probleme actuale din domeniul agriculturii şi protecţiei mediului.

Începutul conferinţei a fost marcat de acordarea unei diploma de excelenţă decanului ŞAIAPM, Ovidiu Tiţa, de către Ioan Bondrea, rectorul Universităţii.

“Acest eveniment ne obligă să facem o retrospectivă a celor două decenii care au trecut de când a luat fiinţă facultatea noastră. În prezent, parcurgem o etapă dificilă a învăţământului românesc, dar să nu uităm că nicodată nu a fost uşor, iar faptul că aniversăm 20 de ani, arată că am reuşit să parcurgem etapele dificile prin perseverenţă, tenacitate şi multă dăruire. Facultatea nostră şi-a propus să se raporteze la standardele europene şi să pregătească specialişti competenţi, care să devină manageri de succes, specialişti de producţie şi de cercetare. În acest context, pot spune că astăzi marcăm 20 de ani de formare şi cristalizare a învăţământului Facultăţii de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului”, a spus Ovidiu Tiţa, decanul facultăţii.

Conferinţa se desfăşoară în perioda 10-12 mai şi cuprinde mai multe sesiuni în care se dezbat probleme legate de agroturism, biotehnologie, tehnologii moderne pentru protecţia mediului, controlul calităţii alimentelor şi biotehnologia şi siguranţa alimentelor.

“Această aniversare, care prilejuieşte conferinţa internaţională, ne oferă ocazia de a face schimb de idei, de opinii, într-un domeniu foarte important, cel al agriculturii. Îmi exprim gratitudinea şi încrederea că Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului, va continua să se dezvolte şi să se implice în activitatea academică a Sibiului, dar şi a întregii ţări”, a declarat Ioan Bondrea, rectorul ULBS Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Eu, sibianul

Acum 11 ani

La Conferinţa Internaţională pe tema “Ştiinţe agroalimenatre- procese şi tehnologii” de la ULBS vom vota pe Johannis.
Raspunde

d v d

Acum 11 ani

sau ales deabia o luna si deja asi dau deja diplome de excelenta de parca ei mostenesc U L B ul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus