Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Greseala? Johannis: "luam un utilaj mai performant pentru a ridica masini mai galbene... pardon, mai grele"

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a confirmat știrea publicată acum două săptămâni de Turnul Sfatului: în curând, pe străzile din Sibiu va funcționa încă o autospecială de ridicat mașini. Referitor la particularitățile acestei autospeciale comparativ cu cea existentă, primarul Sibiului a făcut o ”greșeală”, lucru destul de rar în conferințele de presă pe care le susține.

 

”Acest utilaj va fi mai performant decât cel existent. Acesta va putea ridica mașini mai galbene... pardon, mai grele decât poate cel existent”, a declarat primarul Sibiului. ”Greșeala” lui poate fi ușor corelată cu reputația pe care și-a câștigat-o consilierul județean PD-L, Dumitru Domnariu, proprietarul unei mașini galbene, produsă de Hummer, autoturism care adeseori a putut fi surprins ”cățărat” în diferite locuri unde parcarea este interzisă. Cu același stil de parcare a putut fi surprins adeseori și la volanul celuilalt SUV de dimensiuni impresionante, Cadillac Escalade (foto).
Autospeciala de ridicat mașini care funcționează în prezent nu ar putea ridica mașini de genul celor enumerate mai sus, din cauza roților cu cauciucuri foarte late și din cauza greutății acestor mașini.

Pentru noua autospecială pentru care SC Piețe Sibiu SA a lansat licitația de achiziție a fost prevăzut în cerințele caietului de sarcini să poată ridica și autovehicule cu o greutate de 3,5 tone.

 

Citește și Într-o săptămână, SC Piețe Sibiu SA mai cumpără o autospecială de ridicat mașini

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

34 comentarii

Justitie

Acum 11 ani

Dar o masina de ridicat BMW negru parcat sub semnul\"oprirea interzisa\" pe strada Balea la poarta unui imobil pazit de Politia Comunitara cand se va achizitiona!In fata legii toti suntem egali,dar unii sunt mai egali ca altii!
Raspunde

eu

Acum 11 ani

probabil ca vor ridica masinile mari dar curiozitatea este daca vor si platii pentru ridicarea ei sau amenda este doar pentru,,muritori\'\'
Raspunde

marius

Acum 11 ani

romanasilor nu va convine cand sasu ia masuri cu prvire la smecheri. ...pentru eu....mai lasa vrajeala cu bmw ul primarului.....meritati sa fiti condusi de toti ciobani din marginime care au furat petrol miile de tone...
Raspunde

avocatul

Acum 11 ani

Dar o masina de ridicat BMW-ul negru din P-ta Mare unde este parcarea interzisa si o pazesc comunitarii cand se va achizitiona???
Raspunde

david

Acum 11 ani

ai aparut?ROGOJINA alias avocatul sau Justitie.
Raspunde

ion

Acum 11 ani

inceputul sfirsitului de la rogojini va vine pentru ca acesta este borasul rogojinilor nu al sasilor
Raspunde

alt ion

Acum 11 ani

stati voi linistiti ca tot sasu o sa ne conduca. daca nu il vreti pe sas, nu-l votati, si daca tot primar ramane, urmati cursul Oltului ......
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

rogojine patetice, plecati in sud
Raspunde

ion

Acum 11 ani

utilaj de dat in cap la sasi cand cumperi ?
Raspunde

ion

Acum 11 ani

Mai scrieti ,doar asa va vor vedea rogojionile adevarata fata.Vine si sfirsitul serialului cu sasii.Imi pare rau ca ne credeti asa de prosti
Raspunde

ardelean adevarat

Acum 11 ani

Imi este rusine ca mai stau in tara asta cu oameni ca voi, sincer! Mai bine votati PDL sau PSD, sa vina jigodiile sa strice ce au incercat unii sa repare, incredibil, dar tot dupa acesti adevarati romani cum ar fi PDL, PSD etc.! Suntem o natie de ciobani si asta ne este soarta. Si nu, nu sunt dintr-o minoritate. Sunt sibian 100%!!!
Raspunde

analist

Acum 11 ani

Ptr. dl. ,, ardelean adevarat\" : sa fi cioban nu e o rusine, o meserie veche practicata in Romania, sau Miorita de unde a aparut ?!
Raspunde

Alegatoru\'

Acum 11 ani

Domn\' Primar, vedeti ca nu mai e voie sa ridicati masini decat daca acesta contraventie este constatata de catre un lucrator al Serviciului Politiei Rutiere, nu de unul de la Politia Locala..... Exista o sentinta data in acest sens de catre Tribunalul Sibiu
Raspunde

@ ardelean adevarat

Acum 11 ani

Esti un jeg \"uman\", un sas din Baden-Wurttemberg. Chiar daca ai fost ardelean, ca acum esti imigrant in Germania, roman nu esti sigur! Tot asa de sigur ca si faptul ca esti un kkt sovin!Romani, votati romanii! Nu vedeti ca alogenii va batjocoresc la voi acasa?
Raspunde

bula

Acum 11 ani

DA, ROMAN AS VOTA, da\' cine? idiotu\' de Floare? vesnicul Cindrea? betivu\' de Condurat? agramatu\' de Stirbet? pai decat astia parca tot ingamfatu\' de Johannis e mai bun...
Raspunde

x

Acum 11 ani

deleneee,tu cate greseli orale gramaticale faci....si nu scrii in ziar de cate ori gresesti .
Raspunde

nela

Acum 11 ani

da mai prostilor si dobitocilor tot sasu o sa conduca daca nu aveti minte nici cat un pui de curca cu ce va ajuta primarul? logic da sa facut in oras multe pe banii nostri , de condus primaria o conduc viceprimari cinste lor ei rezolva toate problemele orasului iohanis se plimba si aranjeaza cu case , terenuri , germania etc alegeti un roman adevarat pana nu e tarziu indiferent cine o fi sa fie demn de aceasta functie
Raspunde

x

Acum 11 ani

te alegem pe tine...candidezi??
Raspunde

pcr

Acum 11 ani

votati un roman ca macar sa fim coada europei. am vazut cate pot sa faca romanii :)
Raspunde

un sibian

Acum 11 ani

mai rumanilor, va invit sa mergeti in tara voastra, dinafara arcului carpatic. sa va votati primar prostul satului in functie de primar, sa va conduca cocioaba de chirpici unde va faceti veacul, fomistilor. Ati trecut carpatii ca vroiati sa mancati si voi o friptura ardeleneasca, dar ati uitat sa-i treceti inapoi. Noi, Ardelenii, ne gandim la binele intregii comunitati. Daca un sas a reusit sa faca mult mai multe pentru orasul asta in comparatie cat toti rumanii netrebnici dinaintea lui, de ce sa nu-l votam din nou pe sas? O sa vedeti ca tot Johannis o sa fie primar, cu peste 80% din voturi.
Raspunde

Pisicu

Acum 11 ani

Asa va trebuie daca ati vrut primar sas..votatil in continuare si veti avea numai de \"castigat\"
Raspunde

hopa

Acum 11 ani

johi nu esti cel mai bun dar in tara asta de mitici esti cea mai buna alternativa.esti bastian,sibian get beget,scolit....in cluj.....bv....rogojinile gura mica
Raspunde

@19

Acum 11 ani

esti cumva de la harghita??
Raspunde

ardelian ardelianus von hopa

Acum 11 ani

ardelenii este cei mai destepti oameni de la ei din camera , cu conditia ca lumina sa fie stinsa! miticii au trecut muntii si au venit la furat, noi munceam si prosperam ! romulus mailat nu se pune, cioaba, nu se pune, caranulea nu se pune, stoica cu caritasul nu se pune, etc, etc. pe scurt, ardelienii este dati in pvla mea .
Raspunde

@un sibian

Acum 11 ani

citez: \"Noi, Ardelenii, ne gandim la binele intregii .. \" Este cea mai ridicola fraza din istoria umanitatii. Auzi numa : ardelenii gandesc !! ardelenii cugeta !!! ha ! ha! ha! Afla tu ca singurii cetateni romani sprinteni la minte si cu bun simt sunt moldovenii de peste Prut, boulene ingamfat.
Raspunde

@un sibian (IP 77.247.181.164)@ 25

Acum 11 ani

SĂRMAAAAA...BREEEEE
Raspunde

@excrementul cu 91.40.111.211

Acum 11 ani

treci la papat kkt , jegule. pe urma ti-o da ma-ta pijda sa te linisteasca.
Raspunde

Apel Umanitar

Acum 11 ani

Primarele nostru doreste achizitionarea utilajului pentra a asana societatea nostra de rebuturi umane. Prin urmare se va folosi agregatul si pentru spanzurarea idiotului cu IP 91.40.111.211 .
Raspunde

@27

Acum 11 ani

mars la cocina,patrupedule , ca ti-e ora de supt
Raspunde

@28 fara viza in ardeal

Acum 11 ani

mars la balta,linge ciorapi . plina lumea de retardatii ca tine si ca 27. astia ca voi îi calc pe deget cu roata cand se scarpina in ureche .sloboz in cutia limbi voastre,paduchilor
Raspunde

Xxx

Acum 11 ani

Pai da sa ridice toate masinile toate masinile parcate neregulamentar ca nesimtiti au numerele de inmatriculare la barosani din sibiu si stiu ce sa ridice si ce nu.
Raspunde

dan

Acum 11 ani

Un jeg (sas) uman acest Klaus,ne impune reguli ce nici el nu le respecta. 500 lei plus 200 lei pentru fiecare zi,unde te crezi \"retardule\"...prim ministru nici in visele tale...ai tu interese mari in firma SC Piete Sibiu SA... cica \"licitatie\",cheltuieli depozitare mari...ai vazut jeg uman unde e Nastase...uite bine la Jilava...oras medieval,vreti turisti cu acest \"retard\" vi se taie tot... P.S. Votati-l si in curand o sa va stearga astia de pe Google Earth...
Raspunde

dan

Acum 11 ani

Un jeg (sas) uman acest Klaus,ne impune reguli ce nici el nu le respecta. 500 lei plus 200 lei pentru fiecare zi,unde te crezi \"retardule\"...prim ministru nici in visele tale...ai tu interese mari in firma SC Piete Sibiu SA... cica \"licitatie\",cheltuieli depozitare mari...ai vazut jeg uman unde e Nastase...e bine la Jilava...oras medieval,vreti turisti cu acest \"retard\" vi se taie tot... P.S. Votati-l si in curand o sa va stearga astia de pe Google Earth...
Raspunde

iulian

Acum 11 ani

Sunt din jud HD si am umblat prin toata tara. Oras mai frumos si curat ca si SB nu am vazut. Indiferent ce s-ar spune despre Johanis isi face treaba! Cand nu il mai vreti, sa-l trimiteti si la noi in judet :). Bafta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus