Luni,
05.12.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Sibiul gazduieste Conferinta Nationala "Centrele de documentare si informare in dinamica societatii cunoasterii"

Casa Corpului Didactic Sibiu, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, organizează în perioada 21-22 mai, Conferinţa Naţională cu tema „Centrele de documentare şi informare în dinamica societăţii cunoaşterii”.

Conferinţa reuneşte principalii actori în domeniul info-documentar din sistemul de învăţământ, în vederea valorizării experienţei în domeniul CDI, dar şi de a supune dezbaterii principalele elemente legate de dezvoltarea rolului CDI în formarea elevilor în contextul dat de dinamica societăţii cunoaşterii.

Conferința se adresează cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar, în special profesorilor documentariști, bibliotecarilor școlari, responsabililor CDI și profesorilor din unități de învăţământ în care funcționează un CDI, directorilor unităților de învățământ preuniversitar, reprezentanţilor inspectoratelor școlare şi facultăţilor de profil.

Conferinţa de deschidere va fi susţinută de doamna Françoise Chapron, conferenţiar în cadrul Universităţii Rouen și președinta de onoare a FADBEN Franţa, autorul lucrării „CDI des collèges et des lycées”.

Activităţile din cadrul Conferinţei se vor desfăşura la Casa Corpului Didactic Sibiu, strada Turismului, nr. 15 şi la Biblioteca Judeţeană Astra Sibiu (sediul nou).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus