Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
9°C

"Whisky mit Wodka" ruleaza la Centrul Cultural German

21 Mai 2012 13:23

Centrul Cultural German Sibiu, Academia Evanghelică Transilvania şi Lectoratul DAAD al Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu invită publicul sibian la o nouă seară de film, din seria „Umor made in Germany”.

De data aceasta filmul care va rula este „Whisky mit Wodka„(2009), în care îl regăsim pe Otto, un actor talentat dar singuratic, care are o slăbiciune pentru alcool şi femei frumoase. Când se prezintă pentru a mia oară pe platoul de filmare în stare avansată de ebrietate, regizorul decide să angajeze o dublură pentru starul de cinema. Astfel intră în scenă Arno, un tânăr actor care visează la o carieră în industria cinematografică. „Whisky mit Wodka” este o tragicomedie melancolică a regizorului Andreas Dresen.

Seria de filme cu prelegeri încearcă prin intermediul unor filme de referinţă din domeniul industriei germane de film, o introducere în comedia germană.

Filmul va fi difuzat vineri, 25 mai, de la ora 18:00, la Centrul Cultural German Sibiu.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus