Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Mariana Brunchea, viitor primar cu buget de campanie de 90.000 lei

Candidatul PDL la funcţia de primar al municipiului Sibiu, Mariana Brunchea, e convinsă că îl va învinge pe actualul primar, chiar dacă bugetul ei de campanie a fost "foarte, foarte mic în comparaţie cu alţi ani", adică 90.000 de lei, din care 20.000 i-a pus chiar ea. "Dacă voi ajunge primar, voi deschide larg uşile Primăriei şi voi face din Primărie, casa tuturor sibienilor. (...) Da, cu siguranţă, cred că voi câştiga postul de primar. Pe mine nu mă interesează procentele", a spus Mariana Brunchea, citată de Agerpres. 

Aceasta a spus că a mizat în această campanie pe echipa sa de 23 de consilieri strânşi din toate domeniile, cu care şi-a întocmit oferta electorală, dar şi pe discuţii cu cetăţenii. Candidatul PDL la Primăria Sibiu spune că în acest an, bugetul de campanie a fost mult mai mic faţă de campaniile anterioare.
"Bugetul de campanie este foarte, foarte mic, în comparaţie cu alţi ani, când am făcut parte din staff-ul de campanie şi ştiu ce buget a fost. Eu personal am contribuit cu 20.000 de lei. Consider că nu este necesar să investeşti foarte mult în publicaţii, în panotaj excesiv, pentru că ştiu că se pot rezolva unele probleme cu banii aceia. De aceea am considerat că este mult mai necesar să organizez câteva acţiuni. Cum a fost de 1 Iunie. Pentru mine, personal, apreciez la ora asta în jur de 900 milioane lei vechi toată campania, inclusiv cu presă, televiziune, panotaj, absolut tot. Campania asta ne duce la 90.000 de lei", a explicat Brunchea.
Contracandidatul PDL al lui Kluas Johannis promite că dacă îi va lua locul acestuia la Primărie, va face 20 de noi locuri de joacă, va construi un nou spital de pediatrie, o grădină botanică după model occidental, două noi parcuri. De asemenea, Brunchea promite că, dacă va ajunge primar, va renova stadionul, va aloca 4 % din bugetul local, sportului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

26 comentarii

O,draguta!

Acum 11 ani

Haideti sibieni la vot si ne mutam in...primaria lui Brunchea.Doamne,pdlacii astia sunt de toata jena.
Raspunde

pcr

Acum 11 ani

sigur ca nu intereseza procentele lasa ca face stirbet 8% nu 2% ca brunchea
Raspunde

Doamne ajuta!

Acum 11 ani

penibili mai sunteti - dar mai ales nerusinati! Va puteti duce unde a intarcat mutu iapa ca nu o sa planga nimeni dupa voi. Cel putin nespalatul ala de oltean sa nu mai apara in orasul Sibiu.
Raspunde

Doamne ajuta!

Acum 11 ani

penibili mai sunteti - dar mai ales nerusinati! Va puteti duce unde a intarcat mutu iapa ca nu o sa planga nimeni dupa voi. Cel putin nespalatul ala de oltean sa nu mai apara in orasul Sibiu.
Raspunde

un sibian

Acum 11 ani

are si ea dreptul sa viseze cu ochii deschisi.....
Raspunde

uff !

Acum 11 ani

AIURITA !
Raspunde

Rautaciosilor

Acum 11 ani

Rautaciosilor. Este chiar competenta si placuta ca persoana. Pacat ca nu va castiga. Mafia din jurul lui Johannis a convins multi fraieri sa-l voteze.
Raspunde

x

Acum 11 ani

ai aruncat bani pe apa sambetei....nu o sai mai recuperezi vreodata
Raspunde

Gina

Acum 11 ani

Cu ce ma incanta pe mine ca deschizi larg usa Primariei cand eu vreau sa platesc totul on line? La fel vreau sa obtin orice fituica de la Primarie, ca sa nu vad mutrele acre a bugetarilor care freaca menta pe acolo.
Raspunde

Odin

Acum 11 ani

Tare batut in cap trebuie sa fi sa o votezi pe tanti asta. In toata programa ei sunt numai obiective populiste nici macar un plan de a aduce bani la bugetul local. Sarumana toata lumea poate sa cheltuie bani, mai greu e sa-i aduci fara a afecta nivelul de trai al cetateanului (adica fara taxe suplimentare).
Raspunde

wtf

Acum 11 ani

Daca tot doriti sa aveti grija de orasul sibiu, va recomand a incepe cu baietii care ridica gunoiul din zona Viaductului Gara Mica. Chiar daca exista alei asfaltate baietii astia cu autogunoiera au facut o pasiune din a urca pe zona verde ( care deja au distrus-o) si noroiul luat pe anvelope il insira frumos pe aleile asfaltate ! Oare asa pastram orasul curat ?
Raspunde

ion

Acum 11 ani

Am vazut prin aceasta doamna si prin ceilalti candidati noi aparuti in politica noii politicieni ai SIbiului.Bravo stimata doamna !@Ati facut o campanie de invidiat.
Raspunde

monalisa

Acum 11 ani

in aceasta campanie m-am intalnit cu doamna de 2 ori pe strada a reusit sa faca o campanie destul de vizibila spre deosebire de alti care nici macar in campanie nu i-am vazut o data succes
Raspunde

lulu

Acum 11 ani

vai de viatza sibienilor......mai bn se face primarita in tilisca.brrrrrrrrrr
Raspunde

brandusa

Acum 11 ani

Succes! Sper sa il schimbe cineva pe \"sasul arogant\" ca eu sincer nu pot spune ca am primar, cand am avut nevoie de el, surpriza : \"dl. primar nu primeste audiente\" Pai cine altcineva imi rezolva si mie problema. Un arogant - ticalos si prieten bun cu banii publici care ii arunca in firmele \"castigatorilor de licitatii-prietenii stiu mai bine\"
Raspunde

marian

Acum 11 ani

Votul meu il aveti fiindca mister J.isi bate joc de sportul de performanta cu sume derizorii, astfel pierzand campioni de valoare. Conteaza doar cultura si Festivalul de Teatru unde se scurg anual 6 mil.de Euro intr-o saptamana. E de nedescris, dar trist in acelasi timp cum poate dl J.sa fie atat de ......
Raspunde

Dianne

Acum 11 ani

jos palaria pentru tanti asta!!! a avut foarte multe actiuni campania asta ...eu cel putin de vreo 3 ori am vazut-o si mi se pare foarte ok!!! desi pana acum nu am prea auzit de ea pana acum pare foarte placuta si hotarata!
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

@15 fii serioasa
Raspunde

Brrrr

Acum 11 ani

PIEI SATANA !
Raspunde

@13,15,17

Acum 11 ani

No,servus,gloabelor,cred ca si eu m-am intalnit cu voi,de vreo 1...ori,prin recreatie analfabetelor,ore de gramatica n-ati prea servit,eventual ati servit ore de PUPINCURISM.Mars,javre ordinare!
Raspunde

PISI

Acum 11 ani

DA` tanti Brunchea locuieste in Sibiu?Ca am vazut pe o declaratie de avere ca are casa la Cristian.La sibiu si-a luat gazda ca sa poata candida ???
Raspunde

buna pedelista

Acum 11 ani

dar intr-un bordel nu la primaria Sibiului Toate tutele pdl vor sa conduca , am vazut si am simtit pe pielea noastra de ce sant in stare hoti ce au condus tara pana acuma o luna
Raspunde

anca

Acum 11 ani

Doamna Brunchea pune \"oamenii inainte de toate\", tocmai de aceea va reusi sa castige alegerile.
Raspunde

Victoria

Acum 11 ani

Este timpul ca oamenii sa fie ascultati, ca primarul sa isi arate disponibilitatea de a rezolva problemelor sibienilor! Votati Brunchea!
Raspunde

pt IP 194.169.191.116

Acum 11 ani

mergi la scoala cretinel. PS. De o luna traiesc asa de bineeeee....
Raspunde

@23,24

Acum 11 ani

Hai,tutelor,dati-i tare, sunteti pe ultima suta de metri cu pupincurismul,va iesi asta primar, cand voi fi eu popa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus