Joi,
29.09.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Ovidiu Silaghi: fara taxe de autostrada

Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a declarat, marţi, prezent în inspecție pe șantierul autostrăzii Sibiu - Orăștie, că ministerul pe care îl conduce "nu are motive" să introducă o taxă pe autostrăzile care sunt realizate din bani europeni, cu o contribuţie mică de la bugetul de stat. "Nu avem motive să punem o taxă pe nişte autostrăzi pe care le facem din bani europeni cu o contribuţie mică de la bugetul de stat. Chiar nu avem motive. Motive am putea avea eventual la Autostrada Bechtel, dar nici acolo nu o să aplicăm pentru că ar fi o discriminarea ca pe porţiunea de autostradă făcută pe bani europeni să nu punem taxă, iar pe această porţiune să punem taxă", a afirmat Silaghi, citat de Mediafax.

Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, s-a aflat, marţi, într-o vizită în judeţul Alba, el inspectând şantierul lotului 1 al Autostrăzii Orăştie - Sibiu. El a discutat cu reprezentanţii firmei de construcţii implicate în proiect, care i-au prezenta stadiul lucrărilor. Lotul 1 al Autostrăzii Orăştie - Sibiu are o lungime de peste 24 de kilometric şi este realizată de SC Strabag SRL. Valoarea investiţiei este de peste 166 milioane de euro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

eu

Acum 10 ani

In poza se vede podul de peste lacurile de la Sacel facut de niste baieti harnici de la Marsa - Avrig.
Raspunde

pt. eu

Acum 10 ani

tot in poza se observa cum la baraca 2 mai multi muncitori fac o laba in grup.
Raspunde

Odin

Acum 10 ani

In concluzie: Nu avem de ce pune, taxa dar putem pune la partea Bechtel si ca sa nu fie discriminare o sa punem peste tot! Ca doar platim drumuri in rovigneta si in benzina, platim impozit pe masina si taxa de inmatriculare ce mai conteaza o amarstenie de taxa de autostrada?
Raspunde

@pt eu

Acum 10 ani

ha ha ha esti beton i-ai bagat-o .Foarte tare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus