Joi,
18.08.2022
Ceata
Acum
17°C

Noile cosuri de gunoi: ”inamovibile”

Pentru a descuraja deteriorarea coșurilor de gunoi existente, administrația locală a comandat montarea unora noi, din beton și, prin urmare, foarte grele. Atât de grele încât, într-o zonă din oraș, echipele de muncitori au decis să asfalteze de jur-împrejurul unui astfel de coș, decât să îl mute și să își termine treaba. În cele din urmă, muncitorii au revenit, au mutat coșul și au terminat asfaltarea cum se cuvine.
În Sibiu vor fi montate 200 de noi astfel de coșuri de gunoi. 160 au fost deja amplasate. Zonele-destinație sunt Parcul Tineretului, Parcul Astra, Parcul Terezian, strada Lungă, strada Gladiolelor, strada Rusciorului, Calea Şurii Mari, Parcul Reconstrucţiei, Valea Aurie, Calea Dumbrăvii, Bulevardul Mihai Viteazu, aleea de la Grădina Zoologică, locurile de joacă pentru copii şi Parcul Ştrand.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Veta

Acum 10 ani

Cum, nu traim intr-o capitala culturala europeana?!
Raspunde

liu

Acum 10 ani

bada dar nu traim singuri, e mare fauna in oras
Raspunde

sibianca

Acum 10 ani

sunt oribile cosurile...daca le pot zice asa. la inceput am crezut ca sunt baza de beton pt chioscuri pe care se pun afise.
Raspunde

Puiu B.

Acum 10 ani

E mai usor sa construim cosuri indestructibile decat sa-i prindem pe cei care le deterioreaza...
Raspunde

alex

Acum 10 ani

nici mie nu imi place deloc aceste cosuri sunt de prost gust..... nu am vazut nicaieri asa urate...
Raspunde

no comment

Acum 10 ani

ca la noi la nimeni
Raspunde

@sibianca

Acum 10 ani

cosurile urate au fost inspirate de cosurile de pe fatza lu iohanis. de aia au iesit urate.
Raspunde

realist

Acum 10 ani

pai normal ca nu va plac ca nu clipesc si nu sunt de plastic. Ca la Romani numai chiciurile si tot ce clipeste le place.
Raspunde

roman

Acum 10 ani

pentru realistu lu peshte prajit: mie imi place de mamica ta pentru ca e un kitsch , e de plastic si clipeste. cinstire vesnica lu ma-ta.
Raspunde

dpjGTztO

Acum 10 ani

intr-adevar asocierea culnutavui cafea cu pozele respective e cel putin bizara, dar sa nu exageram,nu stiu cati ani ai Roberte dar eu cand eram copil eram trimis de tata sa-i cumpar bere/tigari,atunci era legal, ei bine surpriza, nu mi-au placut tigarile si fumatorii niciodata cum nu sunt nici bautor de bere mai trag cate un cogniac ce-i drept , dar sunt departe de ce ai numi un alcoolic sau ceva apropiat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus