Duminică,
20.06.2021
Cer Senin
Acum
15°C

“Arhitectura in pastel"- tabara pentru arhitecti in Marginimea Sibiului

În perioada 1-8 iulie, Filiala Judeţeană Sibiu a Uniunii Arhitecţilor din România (UAR) va derula proiectul cultural „Arhitectură în pastel – Tabără de pictură în Mărginimea Sibiului”.

Proiectul reuneşte arhitecţi din toată ţara, care vor realiza lucrări pe baza unei tematici prestabilite: simbioza arhitecturii vernaculare cu peisajul natural, evidenţiată în satul Vale din Mărginimea Sibiului.

„Proiectul va avea trei dimensiuni: prilej de creaţie individuală personalizată, prilej de muncă în echipă, prilej de formare şi educare prin artă a publicului - în respect faţă de aşezările rurale tradiţionale şi a modului în care au fost ele alcătuite. Nu în ultimul rând, va constitui un prilej de relaxare, socializare şi cunoaştere reciprocă pentru participanţi. Obiectivul principal al proiectului este de a pune în valoare casele tradiţionale româneşti din Mărginimea Sibiului, atrăgând atenţia asupra necesităţii de a păstra armonia între mediul construit şi cel natural”, a declarat ing. Daniela Coman.

Creaţiile realizate în perioada taberei vor fi expuse timp de zece zile în holul Primăriei din Sibiu, iar vernisajul va avea loc sâmbătă, 7 iulie, de la ora 11:00.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus