Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Vineri incepe Festivalul "Medias – Cetate Medievala"

Festivalul „Mediaş- Cetate Medievală- târg de meşteşuguri vii“ debutează vineri, 6 iulie 2012, la ora 17:00 în Piaţa Regele Ferdinand cu „Parada Întoarcerii în Cetatea Luminii“ a domniţelor şi cavalerilor.

De la ora 19.30 va concerta trupa Zoddiac în Piaţa Corneliu Coposu iar de la ora 20.30 vor urca pe scenă membrii trupei Voltaj.

Sâmbătă, 7 iulie, manifestările vor începe de la ora 11.30 în Piaţa Regele Ferdinand I, moment în care întreg oraşul va fi animat de spectacole pentru copii, jonglerii cu steaguri şi concerte iar de la ora 20.30 în Piaţa Corneliu Coposu va concerta trupa Cargo.

 Duminică, în ultima zi a festivalului, în acelaşi interval orar 11.30-19.00 în Piaţa Regele Ferdinad se vor organiza ateliere pentru copii pentru deprinderea diferitelor meşteşuguri, un program artistic prezentat de Ordinele Cavalereşti şi concerte de muzică folk, iar de la ora 20.30 va concerta Smiley.

 Pe tot parcursul festivalului, în curtea Muzeului Municipal Mediaş va fi amplasată o tabără cavalerească unde vor avea loc expoziţii de arme, întreceri şi concursuri cavalereşti.

Programul complet al festivalului „Medias -Cetate Medievală-târg de meşteşuguri vii“ poate fi consultat pe site-ul Direcţiei pentru Cultura, Sport, Turism şi Tineret din cadrul Primăriei municipiului Mediaş: cultura.primariamedias.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus