Marţi,
26.10.2021
Cer Senin
Acum
-1°C

Cinci permise suspendate si 185 de sanctiuni contraventionale au fost aplicate soferilor, in urma actiunii de ieri a politistilor sibieni

185 de sancţiuni contravenţionale aplicate şi cinci permise de conducere suspendate - acesta este bilanțul polițiștilor rutieri după acțiunea desfășurată, ieri, în județul Sibiu, care avea ca principal scop combaterea vitezei neregulamentare.

Ieri, poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu,  Biroului Rutier Sibiu şi Mediaş au desfășurat acţiuni pe linia combaterii vitezei neregulamentare în cele două forme ale sale: excesivă şi neadaptată la condiţiile de drum.

Astfel, poliţiştii rutieri au aplicat în total 185 de sancţiuni contravenţionale, din care 149 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 20 de sancţiuni contavenţionale pentru neportul centurii de siguranţă şi 11 sancţiuni contavenţionale pentru alte abateri.

Cinci șoferi au rămas fără permis

În cadrul acțiunii, cinci conducători auto au rămas și fără permis pentru o perioadă de 90 de zile.

De exemplu, un conducător auto a fost surprins şi filmat cu aparatul radar, ieri, în timp ce rula pe DN 1 cu viteza de 169 km/h pe un sector de drum cu limitare de viteză la 100 km/h. Un altul a fost surpins de polițiști, în aceeaşi zonă, rulând cu viteza de 159 km/h. În ambele cazuri s-a dispus măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile. „Precizăm că aceste acţiuni au, în primul rând, un caracter preventiv şi de conştientizare a participanţilor la trafic cu privire la riscurile la care se expun ca urmare a nerespectării prevederilor legislaţiei rutiere”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus