Marţi,
26.01.2021
Innorat
Acum
1°C

Ministerul Economiei finanteaza nerambursabil una dintre cele mai mari companii din Sibiu

Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri a anunțat astăzi semnarea a șapte contracte de finanţare nerambursabilă, în perioada 01 - 07 august 2012, în cadrul operaţiunii destinate investiţiilor productive în întreprinderi mari, în valoare totală de 233.190.411 lei.

Valoarea maximă eligibilă nerambursabilă, acordată din fonduri publice (Fondul European de Dezvoltare Regională şi Buget de Stat), este de 86.797.577 lei.  

”Prin implementarea acestor proiecte se vor crea 1335 locuri de muncă iar finalizarea lor va contribui la dezvoltarea investiţiilor productive ale beneficiarilor  şi la creşterea competitivităţii societăţilor prin creşterea cifrei de afaceri şi a exporturilor”, se arată în comunicatul Ministerului.

Printre companiile beneficiare se regăsește și SC Continental Automotive Systems SRL – Sibiu, fără a fi specificată suma oferită.

Ceilalți beneficiari sunt: SC Feroneria Prod SA - Arad, SC Donauchem SRL – Turnu Măgurele, SC UAMT SA - Oradea, SC CSI Romania SRL – Cluj Napoca, SC Donalam SRL – Călăraşi și SC Yazaki Component Technology SRL - Arad.  

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Eu

Acum 8 ani

Sa aiba legatura oare cu vizita lui d-l Klaus Werner Iohannis la Bucuresti cu d-l Ponta??
Raspunde

Georg

Acum 8 ani

Cred ca NU iNTELEGETI...nu MINISTERUL fonanteaza de fapt, finantarea vine din partea UE ale carei DONATII NERAMBURSABILE sunt incluse in Bucuresti in:[...] Fondul European de Dezvoltare Regională şi Buget de Stat[...]. deci Ministerul NU FINANTEAZA, (plateste din banii lui) ci REPARTIZEAZA..si repartitia se face de fapt nu orasului, ci FIRMELOR iNTERNATIONALE aici implantate, deci UE isi sprijina PROPRIILE PROIECTE, iar REPARTIZAREA din partea Ministerului este DE FORMA, praf-in-ochi..Guvernul Roman nu da niciun ban..REPARTIZEAZA CE PRIMESTE PENTRU ASTA...
Raspunde

Somer

Acum 8 ani

Cit mai multe locuri de munca ca asta aduce bunastarea unui judet ce se facea SIBIU fara investitile din zona vest dupa ce dezastru a lasat asa zisi manageri din cel mai industrial oras din romania a ajuns o epava felicitari SIBIENILOR ca ati votat cu ochi deschisi ca de nu eram un dezastru total
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus