Duminică,
28.05.2023
Parțial Noros
Acum
11°C

Natalie Portman s-a maritat cu coregraful Benjamin Millepied

Natalie Portman s-a căsătorit cu coregraful Benjamin Millepied, într-o ceremonie restrânsă, de rit mozaic, la o reşedinţă privată din apropiere de Big Sur, California, alături de familie şi prietenii apropiaţi, printre care şi Ivanka Trump, fiica miliardarului Donald Trump, conform UsMagazine.com.

Actriţa în vârstă de 35 de ani, laureată a premiului Oscar şi-a început relaţia cu coregraful francez în vârstă de 35 de ani în 2009, pe platourile de filmare ale producţiei "Black Swan", care i-a adus şi Oscarul pentru interpretare.

Natalie Portman a anunţat că este logodită şi însărcinată în decembrie 2010. Cei doi au un băieţel, Aleph, care s-a născut în iunie 2011.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

KitSoKEPBmpBwexKx

Acum 10 ani

I love this site and all of the observations and ctmoenms .I realized in reading the posts that I much more a wine girl, but I am willing to open up to new cocktails ..besides a good ketel and cranberry I must say I love a kir either white wine, prosecco, or champagne with a drop of creme de cassis. I had drinks at a friend's house this week and she used to live in Italy and she drinks prosecco with blackcurrant juice, also very yummy!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus