Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Cei mai difuzati artisti din Romania vor fi premiati la Media Music Awards, in Piata Mare

Cei mai în îndrăgiţi artişti români, care au avut în ultimul an cele mai multe difuzări radio-TV şi vizualizări pe internet, vor fi premiaţi pe 4 octombrie, la Sibiu, în cadrul primei ediţii a Media Music Awards.

Evenimentul se va desfăşura în Piaţa Mare şi este organizat de Media Forest, instituţia care monitorizează în România canalele media (radio, TV, internet) cu scopul de a contoriza difuzările tuturor artiştilor prin rapoarte săptămânale, şi va fi susţinut de Kiss TV si Kiss FM.

„România este o ţară cu artişti excepţionali, muzica produsă şi interpretată de aceştia fiind exportată cu succes pe întregul mapamond. Am primit multe cereri pentru organizarea unui astfel de eveniment şi în România, bazat pe criterii de premiere cuantificabile şi verificabile, care să desemneze cei mai prolifici artişti români pe perioade de câte un an. Conceptul este utilizat la scară mare pe pieţele occidentale de showbiz, unde competiţia între artişti este extrem de ascuţită. Încercăm integrarea acestui eveniment într-un context european, utilizând informaţiile integrate de chart la nivel european şi extinderea ariei teritoriale, obiectivul final fiind un eveniment muzical, la scară europeană, de talia Eurovision”, declară Adrian Cupşa, CEO Media Forest.

Evenimentul Media Music Awards se va desfăşura pe parcursul a trei ore, timp în care pe scena din Piaţa Mare a Sibiului vor urca cei mai în vogă artişti ai momentului, pentru a-şi ridica trofeele e şi a oferi recitaluri live.

Media Music Awards va premia şi cele mai ascultate piese din online, în urma monitorizării realizate în ultimul an de Media Forest şi Trilulilu.ro. Este pentru prima dată când, în România, se acordă premii muzicale pentru accesările online. 

„Evenimentul se doreşte a fi impresionant totodată şi prin regia scenică specială (sunet, lumini, scenotehnică, videotehnică, efecte speciale) pregătită pentru fiecare artist şi moment în parte. Colaborarea cu cea mai mare firmă de scenotehnică şi organizare de evenimente din Transilvania va asigura succesul şi calitatea regiei scenice”, au mai adăugat organizatorii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

7 comentarii

alex

Acum 11 ani

ce mortalllllllllll frateeeeeeeeeeeeee abea astepttttttttttttttt in sfarsit sibiul la cote maxime i love my native town sibiu.........
Raspunde

SIBIAN MANDRU

Acum 11 ani

SIBIUL IARA VA FI BETON .... 4 OCTOMBRIE 3 ORE DE CEA MAI BUNA MUZICA DIN ROMANIA CELE MAI IN VOGA TRUPE VOR FACE CONCERT IN PIATA MARE A SIBIULUI Evenimentul Media Music Awards se va desfășura pe parcursul a trei ore, timp în care pe scena din Piața Mare a Sibiului vor urca cei mai în vogă artiști ai momentului, pentru a-și ridica trofeele meritate și a oferi recitaluri live de calitate, în semn de mulțumire față de stațiile media care i-au difuzat în ultimele 12 luni. În plus, la ceremonie vor lua parte multe vedete cunoscute din lumea televiziunii, a filmului și a modei, care vor transforma Media Music Awards într-unul din marile evenimente mondene ale anului.
Raspunde

vestea proasta...

Acum 11 ani

vestea proasta este ca intrarea nu va fi moca
Raspunde

alex

Acum 11 ani

acum la asa un eveniment sa platim nu e pt oricine.vin stofele de la bucale
Raspunde

cat costa

Acum 11 ani

cat este biletul?
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

Media Music Awards, pe 4 octombrie, in Piata Mare din Sibiu__Medias Info: 7 septembrie 2012___ Media Music Awards Piata Mare din Sibiu premii muzicale__ Piata Mare din SibiuPrima editie a Media Music Awards va avea loc pe 4 octombrie, la Sibiu si ii va premia pe cei mai in voga artisti romani ai momentului, cei care au avut in ultimul an cele mai multe difuzari radio-TV si vizualizari pe internet.__ Evenimentul se va desfasura in Piata Mare si este organizat de Media Forest, institutia care monitorizeaza in Romania canalele media (radio, TV, internet) cu scopul de a contoriza difuzarile tuturor artistilor prin rapoarte saptamanale, fiind sustinut de Kiss TV si Kiss FM. Media Music Awards devine astfel prima decernare de premii total transparenta si de necontestat din Romania, pe baza rapoartelor intocmite de Media Forest in perioada 1 octombrie 2011 – 1 octombrie 2012.___ Artistii premiati vor fi incadrati in urmatoarele categorii: Best Male, Best Female, Best New Artist, Best Hip Hop, Best Pop, Best Dance, Best Song, Best Rock, Best Dj, Best Group, Best Featuring, Best Video, Fastest Climber, Kiss Award, Media Forest Special Award, Best Online (Trilulilu), Fans Like Award.___ Evenimentul de la Sibiu, Capitala Culturala Europeana a anului 2007, se doreste a fi o gala impunatoare, organizata la standarde internationale, ale renumitelor Eska Music (Polonia), Mad Awards (Grecia), Balkan Music Awards (Bulgaria) si RMA (Rusia).__ Premiile Media Music Awards, la prima editie__ Pentru decernarea premiilor Media Music Awards, sunt luate in calcul difuzarile posturilor de radio Kiss FM, Europa FM, Magic FM, Pro FM, Radio 21, Radio Zu, National FM si Radio Romania Actualitati, si a posturilor de televiziune 1 Music Channel, Kiss TV, MTV Romania si UTV.___ „Romania este o tara cu artisti exceptionali, muzica produsa si interpretata de acestia fiind exportata cu succes pe intregul mapamond. Am primit multe cereri pentru organizarea unui astfel de eveniment si in Romania, bazat pe criterii de premiere cuantificabile si verificabile, care sa desemneze cei mai prolifici artisti romani pe perioade de cate un an. Conceptul este utilizat la scara mare pe pietele occidentale de showbiz, unde competitia intre artisti este extrem de ascutita. Incercam integrarea acestui eveniment intr-un context european, utilizand informatiile integrate de chart la nivel european si extinderea ariei teritoriale, obiectivul final fiind un eveniment muzical, la scara europeana, de talia Eurovision”, declara Adrian Cupsa, CEO Media Forest.____ Loredana Bentan___ www.mediasinfo.ro/media-music-awards-pe-4-octombrie-in-piata-mare-din-sibiu/2012/09/07/
Raspunde

anonim

Acum 11 ani

Cat costa biletul?care imi poate spune si mie?.....va roooog :o3 :o3
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus