Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-3°C

Sibiul gazduieste a III-a editie a sesiunii "Marketingul si educatia in muzee"

Complexul Naţional Muzeal Astra şi Reţeaua Naţională a Muzeelor din România organizează la Sibiu, în perioada 4 - 5 octombrie, cea de-a III-a ediţie a sesiunii de comunicări „Marketingul şi educaţia în muzee”.

Deschiderea sesiunii va avea loc joi, 4 octombrie, la ora 10:00, în sala de conferinţe a Centrului ASTRA pentru Patrimoniu, din Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale. Programul manifestării va include, pe lângă prezentarea lucrărilor de specialitate şi dezbaterile pe marginea lor, workshop-uri pe teme legate de organizarea programelor educaţionale din muzee şi de strategiile de marketing ale acestora.

„Manifestarea se va desfăşura pe cele două secţiuni tematice din titlu, lucrările urmând a fi publicate de către editura ”ASTRA Museum” în periodicul dedicat manifestării. Principalul scop al evenimentului este realizarea unui util schimb de experienţă între specialiştii din muzeele româneşti implicaţi în activităţi educaţionale sau de marketing”, spun organizatorii.

La ediţia din acest an participă peste treizeci de persoane, reprezentând muzee din toată ţara, precum şi mai multe instituţii care derulează programe educaţionale sau de formare profesională, în strânsă colaborare cu specialiştii din instituţiile muzeale.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 178

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus