Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Johannis, usor ironic despre reducerile de tarife pe Aeroport: "probabil ca au o strategie"

Reducerea tarifelor operate de Aeroportul Internațional Sibiu, aprobată de Consiliul Județean luna trecută, a fost comentată ușor ironic de Klaus Johannis, primarul Sibiului, oraș care a asigurat jumătate din fondurile necesare investițiilor recente în modernizarea aerogării.
”Nu m-am implicat în managementul Aeroportului până acum și nici nu vrea să o fac. Dacă Aeroportul și Consiliul Județean au decis astfel, probabil că au date. Și un calcul. Și o strategie. Dacă schimbă politica așa, peste noapte, înseamnă că au studii, o strategie”, a declarat, ușor ironic, Klaus Johannis.
Primarul Sibiului a mai declarat și în trecut că nu este adeptul unor politici de prețuri care să implice subvenționarea activității Aeroportului Internațional Sibiu. Or, scăderea tarifelor aeroportuare în ideea atragerii de companii low-cost duce automat la plata unor subvenții din bugetul Consiliului Județean.
De notat faptul că, până acum, plenul CJ Sibiu nu a adoptat altceva decât reducerea tarifelor. Schemele de ajutor de stat care vor fi necesare în ideea atragerii companiilor low-cost nu au fost supuse, încă, votului aleșilor județeni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

SIB

Acum 11 ani

Da, Herr, au o strategie pe care gangavul tau, marioneta ta personala, Bottesch, nu a avut-o!Pe voi, sasii, va interesat sa aveti doar voi curse permanente numai in Germania - Austria si alea la preturi piperate.
Raspunde

Cindrea

Acum 11 ani

Mai nesimtitilor de turnari zilnic va luati de viata mea!!! Ia sa veniti voi in data de 11.12.2012 ora 23 la mine la CJ sa va spun eu cum stau lucrurile in judetul meu.Vi s-a urcat democratia la cap?Lasa ca vedeti voi.Daca nu va intra mintile in cap va distrug!Pe voi si familiile oastre.
Raspunde

x

Acum 11 ani

singura strategie a lui Hant era cum sa nu fie alte curse din Sibiu numai cele inspre Germania si Austria .Ce sa caute alti straini aici ?Sa le ia casele sasilor, sa faca altii avere nu sasii?
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

Primarul are dreptate, daca s-ar fi ocupat el, lucrurile ar fi stat altfel acum, in cel mai bun mod posibil..
Raspunde

Wally Gator

Acum 11 ani

...
Raspunde

cineva

Acum 11 ani

ha ha ha....ala nu e dl Cindrea, el nu are un asa vocabular, el e un adevarat domn!!!! ce oameni....
Raspunde

Valea

Acum 11 ani

Johannis, Cindrea, Sava sunt SIBIENI nascuti in Sibiu CURATI . Va deranjeaza? CEI CARE AU ACEST SENTIMENT sunt liberi sa plece acasa la ei ...acolo sa fie critici cu ai lor! Noi nu mergem la ei , nici in Moldova nici in Oltenia. Asa ca ia mai lasati ne in pace.. cu ai nostri. Murdariti ce avem mai drag. Orasul, aeroprotul, strazile noastre! Nu ale voastre!
Raspunde

@ Valea

Acum 11 ani

Esti acelasi sas sovin si idiot din Bremen care posteaza mesaje antiromanesti!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus