Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Madalin Voicu va candida in Constanta. In Sibiu, ramane Orlatan

Radu Mazăre a anunţat marţi seară, la emisiunea Ultima Oră, de la România TV, că Mădălin Voicu va candida la Constanţa la alegerile parlamentare. Mădălin Voicu a confirmat şi a spus că a fost invitat de organizaţia din Constanţa să candideze acolo. "M-au cerut. (...) Altcineva era propus acolo. Organizaţia PSD de Constanţa a spus că nu primeşte pe nimeni din afară şi că eventual singurul pe care l-ar putea accepta este Mădălin Voicu", a precizat deputatul.

Mădălin Voicu a fost și o variantă a PSD pentru Colegiul 2 al Camerei Deputaților, însă propunerea a picat după ce liderul PSD Sibiu, Ioan Cindrea a preferat un alt candidat. În cele din urmă social-democrații sibieni au anunțat pentru acest colegiu candidatura lui Florin Orlățan.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

medelin

Acum 10 ani

De ce nu candideaza cioara raioasa la Bucuresti?
Raspunde

mecelin

Acum 10 ani

cioara raioasa
Raspunde

ROMUL

Acum 10 ani

candideaza poate itro colonie de palicani, in asa fel ca acea colonie sa aiba o pata de culuare.
Raspunde

gigel

Acum 10 ani

Eu cred ca l-a speriat civilizatia si bunul simt din Sibiu, dar i se potriveste manusa colegiul din CT, daca ii show sa fie show. Plus ca acolo manelele si degradarea sociala sunt infloare.
Raspunde

gigel

Acum 10 ani

ps: deles bahtalo.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus