Vineri,
27.01.2023
Ceata
Acum
0°C

S-au pus in vanzare biletele pentru CSU Sibiu - U Mobitelco Cluj

CSUAtlassib Sibiu a scos spre vânzare biletele de intrare la meciul de sâmbătă seara, din etapa a II-a a campionatului național de baschet masculin, de pe teren propriu, cu U Mobitelco Cluj Napoca.

Biletele se pot achiziționa de la sediul CSUSibiu, din str. Rennes, nr. 2. Programul este de luni până joi, între orele 8-16, iar vineri între orele 8-13. „Prețul unui bilet este de zece lei în toate sectorele. Excepție face sectorul VIP, acolo unde prețul este de 15 lei” spune Horațiu Floca, director sportiv la CSUAtlassib Sibiu.

Partida va avea loc pe 13 octombrie, de la ora 20.00, și este televizată în direct pe DigiSport. 

Abonamente de 150 și 200 de lei

De asemenea, clubul sibian vinde în continuare abonamentele pentru sezonul 2012 – 2013 la partidele de pe teren propriu, din campionat, Cupa României și play-off. „Prețul unui abonament în sectoarele A și B este de 150 de lei, iar în sectoarele C și D este de 200 de lei. Excepție face sectorul VIP, acolo unde nu se vor vinde abonamente” mai spune Horațiu Floca, director sportiv la CSU Atlassib Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus