Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Teatrului National de Opereta "Ion Dacian" vine la Sibiu

Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu găzduiește vineri, 2 noiembrie şi sâmbătă, 3 noiembrie, ora 19:00, spectacolul „Paris mon amour” – o producție a Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”.

„Paris mon amour” este un spectacol colaj ce are la bază unele dintre cele mai cunoscute chansonete pariziene, printre care piesele „Je ne regrette rien” şi „La vie en rose” ale lui Edith Piaf, „Ne me quitte pas” a lui Jaques Brel sau „Salut” a lui Joe Dassin. Producţia Teatrului Naţional de Operetă creează o lume halucinogenă, într-o cafenea de pe o stradă pariziană, unde sub lumina felinarelor, spectatorii vor asista la o serie de poveşti despre dragoste, artă şi seducţie.

„Spectacolul prezintă un Paris normal, cel de toate zilele, un Paris al artiştilor necunoscuţi, unul al îndrăgostiţilor de pretutindeni sau al unei boeme accesibile. Am vrut să aduc pe scenă un Paris cu parfum de epocă, cel pe care îl vedem în fotografiile sepia, un amestec de superfluu cu profund, de grotesc cu apetisant, de fermecător şi inaccesibil uneori, un oraş al damelor uşoare, al mahalalei cu ştaif şi al amestecului dintre real şi turistic... Cât despre personaje, ele sunt construite în funcţie de situaţia pe care muzica, frazarea muzicală şi uneori versurile o presupun. Sunt adăugate frânturi de viaţă şi sunt aduşi în faţa spectatorilor reprezentanţi ai unor tagme, ai unor zone şi ai unor mentalităţi.”, a declarat regizorul Răzvan Ioan Dincă.

Biletele pentru spectacol au fost puse în vânzare la Agenţia Teatrală din Sibiu (bd. Nicolae Bălcescu nr. 17), iar preţul unui bilet variază între 20 şi 30 de lei. Spectacolul are o durată de o oră şi treizeci de minute. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

buluc

Acum 11 ani

Atentie la acordurile din titlu: \"Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian” vine la Sibiu\"
Raspunde

@buluc

Acum 11 ani

Intre dezacord si greseala de tipar este o diferenta de ... cativa ani de scoala. Dar ce sa-i facem, toti stim sa scriem pe bloguri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus