Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Concursul "Apa este viata" si-a desemnat castigatorii

Câştigători la plata facturii pentru apă au fost anunţaţi în urma extragerii din 1 noiembrie, care s-a desfăşurat la casieriile societății „Apă Canal” SA Sibiu.

Astfel, cei mai norocoşi clienţi s-au dovedit a fi: în municipiul Sibiu: Chișbac Elena (str.Traian Demetrescu nr.111 și Ursu Ștefan, str. Papiu Ilarian nr.9), în municipiul Făgăraş: Gridean Mihai (str. Eprubetei nr.5 și Borota Coca, str. Negoiu nr.11), la Avrig: Ospir Georgel (str. Cloșca 15/2 și Striblea Ion, str. Cloșca bl.13/12), în Cisnădie: Bocai Victor (str.Florilor nr.53 și heming Maria, Cisnădioara nr.249), la Ocna Sibiului: Turoczi Varvara (str. Petofi Sandor nr.5 și Ruse Ioan, str. Târgului nr.25), iar în Şelimbăr: Todor Eugenia (Bungard nr.116 și Hampu Maria, Mohu nr.107).

„Premiile acordate constau într-o baterie de cadă-duş pentru locurile I şi baterie de lavoar pentru locurile II. Câştigătorii sunt aşteptaţi să-şi ridice premiile la sediile „Apă Canal” din localităţile participante.

La extragerea din 1 noiembrie 2012 a Concursului „Apa este viaţa” organizat de „Apă Canal” SA Sibiu au participat 2.180 persoane, care au achitat factura lunii octombrie 2012 şi au completat taloane de participare distribuite în casierii”, spun reperezentanţii S.C. Apă Canal.

Următoarea extragere va avea loc luni 3 decembrie 2012, şi pot participa toţi abonaţii cu plata la zi a serviciilor de apă şi canalizare.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus