Vineri,
02.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Zeci de sportivi sar in bazinul Olimpia, in week-end, la "Cupa Sibiului"

În acest week-end, bazinul Olimpia găzduiește cea de-a II-a editie a competiției internaționale „Cupa Municipiului Sibiu” la sărituri în apă.

Întrecerea reunește la start peste 80 de sportivi din Egipt, Ungaria, Bulgaria, Serbia și România. „Cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu, al Consiliului Local Sibiu și al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu am reușit să continuăm organizarea unei competiții, care încet, încet devine cea mai importantă competiție internațională de profil organizată anual în România”, spune Dan Magos, reprezentant al Clubului Sportiv Municipal din Sibiu.

Programul Cupei este urmatorul:

Vineri, 02.11.2012:  cu începere de la orele 09.30 și 16.00

Sâmbătă, 03.11.2012: cu începere de la orele 09.30 si 16.00

Duminică, 04.11.2012: cu începere de la ora 09.30.         

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Un parinte de inotator

Acum 10 ani

Felicitari pentru organizare.Ma bucur ca sepoate,dar am o mare,mare nemultumire in privinta IGIENEI si dezinteresul care se ve de in vestiare si mai ales in w.c.-urile in care sunt nevoiti sa intre sportivii.Cu tot respectul pentru conducerea CSM,dar asa mizerie nu vezi oriunde.Mi-ar parea rau sa aud de o sanctiune aplicata de D.S.P. aici dar musai trebuie ceva facut cu infectia din acest mediu umed care si dezvolta multi agenti patogeni.I-mi pare rau dar este ceva GRAV.
Raspunde

coeatIchtH

Acum 10 ani

God help me, I put aside a whole afternoon to frgiue this out.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus