Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Doua nunti si-o inmormantare. In acelasi timp

Dacă ar fi fost patru nunți, alături de înmormântare ar fi fost subiect de film, cu șanse de a fi nominalizat la Oscar. Dar așa, cu ”doar” două nunți suprapuse peste o înmormântare, subiectul a circulat doar printre cei prezenți și, ulterior, cunoscuții acestora. Cele două nunți și o înmormântare au fost programate în același timp acum două săptămâni, la Biserica ”Pogorârea Sf. Duh” din cartierul Valea Aurie. ”Am ajuns, iar cealaltă cununie era în desfășurare. Așteptam cu toții în preajma bisericii, eram veseli, când în jurul nostru s-a umplut de oameni în doliu, care îl jeleau pe cel dispărut. Prin mijlocul celor două nunți, au vrut să scoată sicriul. O parte din nuntași s-au înfuriat, cerând să mute dricul și să mai lase sicriul. Un preot le-a răspuns că «moartea este iminentă». Eu nu știam ce să fac, era penibilă situația: petrecăreți, cu oameni în doliu și două mirese pe deasupra”, relatează unul din cei care au participat la ”două nunți și-o înmormântare”. Potrivit lui, până la urmă, înmormântarea a fost oprită până la ieșirea uneia dintre mirese din biserică și începerea celeilalte cununii, timp în care mașina pompelor funebre a fost mutată din fața bisericii. Părintele Simion Săsăujan nu își amintește de suprapunerea evenimentelor. Slujește de 46 de ani și susține că, cel mai probabil, a fost un accident. ”Este posibil să fi fost colegul meu atunci, dar, vă dați seama, este o chestiune rarisimă. Mie îmi pare rău dacă așa s-a întâmplat. Da, există o programare, dar cine știe ce s-a întâmplat. Un accident, sigur, asta a fost”, a declarat părintele Săsăujan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

radu

Acum 11 ani

poate \"incident\" cum \"accident\"????
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus