Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Matinal TV pentru sibieni – "Ce buna-i... dimineata"

Stația locală de televiziune Antena 1 Sibiu propune o nouă emisiune, în fiecare zi lucrătoare între orele 07:00 și 08:00. Gazdele matinalului ”Ce bună-i... dimineața” sunt actrița Alexandra Blejan și omul de presă Radu Nechit.
”O  producție  de « infotainment» care să vă informeze și să vă binedispună la începutul fiecărei zile, de luni până vineri, între orele 7 și 8”, promit producătorii emisiunii. Timp de o oră, sibienilor le este promis un matinal cu ”de toate”: știri, revista presei, informații utilitare, financiare, evenimentele zile, meteo și rețeta zilei. ”Toți vrem să ne începem ziua bine informați, iar matinalul «Ce bună-i... dimineața» va aduce în case toate informațiile de care aveți nevoie”, promite Radu Nechit.
Alexandra Blejan promite divertisment de calitate, îmbinat cu multe surprize în direct. ”Emisiunea este interactivă, oferind posibilitatea telespectatorilor să câștige diverse premii oferite în colaborare cu partenerii emisiunii”, dezvăluie Alexandra.
Matinalul realizat de cei doi a început să arate sibienilor ”Ce bună-i... dimineața” din 12 noiembrie, de luni până vineri inclusiv.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 365

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Oenomaus

Acum 11 ani

am vazut emisiunea. eu cred ca ar trebui sa schimbe numele emisiunii : ce buna-i alexandra dimineata. glumesc. da oricum alexandra ii foarte frumoasa.
Raspunde

ion ariton

Acum 11 ani

uşor penibili amândoi protagoniştii.
Raspunde

pusa

Acum 11 ani

stridenta si destul de dezagreabila prestatia tinerei prezentatoare.e destul de greu sa suporti o ora vocea si balbele ei.neinspirata alegere.
Raspunde

Ana

Acum 11 ani

Pusa, de ce vorbesti despre tine?! Aici poti scrie parerea ta despre emisiune. Nu trebuie sa ne spui nimic despre tine.
Raspunde

Ana

Acum 11 ani

Pusa, de ce vorbesti despre tine?! Aici poti scrie parerea ta despre emisiune. Nu trebuie sa ne spui nimic despre tine.
Raspunde

Ana

Acum 11 ani

Ceea ce comentam arata ce capacitate are \"filtrul\" din mintea noastra. Unii au doar filtru... Daca va deranjeaza vocea cuiva, poate aveti o incapacitate de perceptie.... Tare as vrea sa faci tu o emisiune, modestule \"ion ariton\" - nu intamplator ai scris numele tau cu litere MICI, nu-i asa? Asa cred si eu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus