Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-17°C

"Insomniacii"-un alt spectacol marca Become

Compania de Teatru „Become” aduce pe scena sibiană o nouă premieră - comedia „Insomniacii”, un text scris de Mimi Brănescu, în interpretarea actorilor Doru Presecan, Cătălin Grigoraş şi Mihai Alexandru.

Povestea spectacolului este simplă : trei indivizi, trei caractere diferite se întâlnesc într-o seară în parc. Deşi discuţiile lor par banale, suferinţa lor este sinceră.”.

“Cel mai mare câştig al actorilor companiei de teatru Become este de fapt colaborarea cu actorul Doru Presecan, un actor cu o vastă experienţă de la care mai tinerii colegi de scenă au ce învăţa” a spus Cătălin Grigoraş actor şi director al Companiei de Teatru.

"Insomniacii” este un spectacol despre condiţia umană, un spectacol pe cât de comic, pe atât de tragic, care atinge teme grave precum naivitatea, nebuniea şi dragostea.

Spectacolul va avea loc joi, 22 noiembrie, începând cu ora 19:00, la Centru de Tineret Sibiu, din str. N. Teclu, nr. 41. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar rezervări se fac la nr 074805030.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

BECOME

Acum 10 ani

nr de tel complet este 0748 050 301... va asteptam
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus