Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
2°C

"Mica vrajitoare" aduce lumea basmelor pe scena Teatrului Gong

Teatrul Gong îi duce din nou pe copii, în acest weekend, pe tărâmul basmelor. Spectacolul de marţi - „Mica vrăjitoare” spune povestea unei vrăjitoare care trece prin multe încercări pentru a dovedi că este o vrăjitoare bună şi demnă de statul ei.

Mica vrăjitoare este extrem de furioasă, deoarece, deşi a împlinit 127 de ani, este prea tânără ca să danseze în noaptea Valpurgiei împreună cu celelalte vrăjitoare. Hotărâtă închide cartea de vrăjitorii şi decide, ignorând sfatul corbului său vorbitor Abraxas, să ia în secret parte la dansul vrăjitoarelor.

Poate că totul ar fi mers bine, dacă vrăjitoarea furtunilor, mătuşica Rumpumpel, nu ar fi recunoscut-o şi nu ar fi târât-o în faţa Marii vrăjitoare. Marea vrăjitoare, însă, pare a fi în toane bune, îi arde doar mătura şi îi dă timp un an pentru a deveni o „vrăjitoare bună“. În următorul an exersează cu sârguinţă vrăjile din cartea sa de vrăjitorii, străduindu-se să facă pe cât posibil vrăji bune, pentru a deveni cu adevărat o “vrăjitoare bună”.

Din distribuţie fac parte Jeno Major, Adrian Prohaska, Angela Paskuy, Claudia Sthuler, Gabriela Mitrea, Horatiu Dancu, Daniela Dragomir.

Spectacolul va avea loc duminică, 18 noiembrie, de la ora 11:00, la Teatrul Gong.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus