Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

A.M.O.F.M. Bucuresti organizeaza selectie pentru studentii care doresc sa lucreze in Germania

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti anunţă organizarea selecţiei pentru studenţii şi masteranzii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară - minim 2 luni.

Pentru a putea participa la selecţie studenţii trebuie să aibă între 18 - 35 ani, să fie studenţi sau masteranzi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la cursuri de zi, colegiu tehnic, colegiu; şi să vorbească foarte bune limba germană.

Documente necesare pentru a pleca în Germania sunt: copie act de identitate; opţional, copie paşaport; fişa de solicitare - Bewerbung 2013 - completată în 2 exemplare la calculator şi semnată; adeverinţă de la facultate în care să se specifice anul de studii şi ce tip de cursuri urmează; adeverinta de la facultate - Immatrikulationsbescheinigung; dovada acreditării, în cazul unei facultăţi particulare; copie de pe foaia matricolă; recomandare de la unul dintre profesori; 3 fotografii tip paşaport; şi copie carnet de conducere.

Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană va avea loc în perioada 07 - 24 ianuarie2013, în intervalul luni - joi, orele 09:00-15:00 şi vineri orele 09:00 – 12:30, la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, strada Spătaru Preda nr. 12, corp clădire A, parter,sector 5.

Studenţii sibieni interesaţi, cu cunoştinţe bune şi foarte bune de limba germană pot solicita informaţii suplimentare şi de la A.J.O.F.M Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

callas

Acum 11 ani

daca tot dati detalii, puteti screi si unde sunt slujbele si despre ce munca e vorba.
Raspunde

masterand

Acum 11 ani

***www.business24.ro/locuri-de-munca/stiri-locuri-de-munca/joburi-in-germania-pentru-studentii-romani-vezi-detalii-1522741 uite aici domeniile de lucru
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus