Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Tudor Chirila isi lanseaza maine cartea la Sibiu

Turdor Chirilă vine mâine seară la Sibiu pentru a-și lansa cartea ”Exerciții de echilibru”. Evenimentul va avea loc în Promenada Mall (Shopping City Sibiu), de la ora18:00, în fața librăriei Alexandria, iar cartea va fi prezentată de Laurențiu Sever Lup – realizator radio-tv.

”Exerciţii de echilibru”, cu o prefaţă de Cătălin Tolontan, se află pe locul al doilea în topul celor mai bine vîndute cărţi Polirom la recent încheiata ediţie a Tîrgului de Carte Gaudeamus.

Tudor Chirilă este actor, muzician, compozitor şi producător. A jucat în 13 spectacole de teatru în regia unora dintre cei mai valoroşi regizori români, iar în 2004 a cîştigat un premiu UNITER pentru rolul Malvolio din ”A douăsprezecea noapte” de William Shakespeare. Printre producţiile de film în care a jucat se numără ”Legături bolnăvicioase”, în regia lui Tudor Giurgiu şi ”Nordrand”, coproducţia austro-germană regizată de Barbara Albert. În 1996 a fondat şi a devenit solistul formaţiei Vama Veche, iar din 2006 este liderul formaţiei Vama.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus